nothing can stop us now

because we are all made of stars
imorgon är jag piggare, gladare, snyggare, bättre. mer som än stjärna och lättare att älska.
puss /hanna

skyller på regnet

Tjejer (Hanna och Karin) jag tkr vi tar och skyller på regnet. Idag har vi alla en pissdag och det pissregnar ju så det måste va regnet som gör det. Jag tror också att vi är lite uttråkade.. och därför måste vi planera massa skoj.
Varför inte köra på en drink efter skolan med Carry? och snacka om när vi drar till Groningen?

Jag behöver nått att se fram emot med er!
/Janneke

p.s allt på min to do list står kvar. Snark


oj

det är inte klokt. jag, janneke och karin hänger för mycket. okej att tjejer synkar sina mens men vi synkar våra bloggar, hormoner (även utan mens) och humörsväningar. jag uppdaterar min finska blogg typ jämt samtidigt som karin och det händer då och då att vi bloggar om exakt samma sak. det vet jag eftersom bådas uppdateringar ploppar upp på facebook. som sagt, att synka mens är soooou 90-talet. på 2000-talet synkar man sina bloggar.
och har man idag läst korvomus, karins blogg och min finska blogg så är det tydligt att alla, jag, karin och janneke, har en dålig dag idag. Världen luktar apa, livet smakar vattenmelon (alltså inte gott utan besvikelse) och allt är bara blaaah. utan att någon av oss vet riktigt varför. 
fan vad jag hatar att vara arg/på dålig humör. det är så sjukt onödigt och tråkigt.
men nu är jag i alla fall klar med min skoluppgift som jag suttit och skrivit hela dagen. så nu ska jag ut och springa och bli gladare. NU.
/hanna

girly girl



Ibland så bara hatar ja att va tjej. Helt jevla inte värt ibland.
Nu ska ja jogga bort mina tjejhormoner. /Janneke

Ny dag - gamla mögligheter

Idag skulle ja äta en bit tomato och när ja ätit en bit så såg ja att de va mögel på den. Gott med tanke på att ja redan ätit en del. Jag har nu ont i magen. Fast jag har ju iaf inte möss i mitt hus..

Jag och Vinny sitter båda två och nördar oss lite nu. Båda framför varsin dataskärm. Jag hoppas på att Rick ska vakna snart så vi kan skypa lite. Vi skulle egentligen skypat igår men ja kände inte för att dra igång skype - väcka Vincent - få en utskällning = onödigt första dagen. Så, då tänkte jag att Rick kunde vakna typ NU så vi kan skypa men de verkar som han sovet. Man kanske ska ge sig ut och jogga då?

Asså va fän hände med vädret? De har ju mer elle mindre vart sommar här men igår så började de spöregna och idag är de grå himmel. Jag vill ju cykla till Kampen ju. Och sen vill ja jättegärna duscha mitt hår. Kanske kan kombinera det med att springa i regnet då.

Ha en bra dag allihopa. /Janneke


jag är förstörd

och det är ert fel. tack för det. tack för att ni gav mig mardrömmar i natt. väckte mig mitt i natten. fick mig inbilla saker (hoppas i alla fall att jag inbillade). fick mig att svettas i mina rena lakan.
alla rykten om er.. allt snack. karins skräck för er. det är för mycket.
era satans möss. jag vill inte ha er i mitt hus. desto mindre på min våning som jag nu hört snackas om. försvinn!
/hanna

när en blir två

Nu är jag officiellt inte ensamboende längre. Vincent kom hem för en stund sedan och vi har precis druckit te. Jag tror de kommer funka rätt bra att vi bor här. Jag menar han är ju inte helt dum i huvudet..

Jag är sugen på en tjejkväll typ nu. en riktig tjejig kväll och de hoppas jag Hanna och Karin också är sugna på. Jag måste bara laga dinner nu och sen typ fixa iordning mej. Jag ser ut som stryk men jag tänkte att det var bäst att vara en svettig sportnörd när Vincent kom hit istället för komma halvnaken springandes ut ur duschen eller vara alldeles för uppklädd. Sportnörd är bra skit för de är ingen som hatar en sportnörd. En halvnaken assnygg blondin däremot.. jag hade blivit utkickad på sekunden.

/Janneke


det är gött att jobbejobbejobbe

som janneke sa, det var en rolig och vettig dag i skolan idag. igen! gårdagen var ju också bra! tur att vi är lediga imorgon, annars hade man blivit helt slutkörd.. vi filmade lite gott och blandat idag och nästa vecka när vi börjar redigera ser vi resultatet.. jag tror det blir antingen en glad överraskning eller chockartat katastrof. antingen eller, och har faktiskt ingen aning vilken av dom!
men jag har i alla fall haft tur när jag har fått jobba med två roliga och trevliga spaniorer. jag vill ju jobba effektivt, köra på, bli klar och sen chilla och fixa med annat. bara göra det, har inget behov att spekulera varenda bild och vinkel och möjlighet och kartlägga alla alternativa lösningar osv. bara göra det men göra det ändå bra. och dom här tjejerna var också såna: roliga, kreativa, hade bra idéer och ville bara köra. inga konstigheter och inga problem. najsbajs!
så jag är nöjd. skönt att ha gjort alla tre filmer vi skulle göra. och ser faktiskt fram emot nästa vecka när vi börjar redigera. undrar om den konstiga holländska tjejen som också tillhör vår grupp dyker upp då? i så fall tänker jag tvinga henne ut och filma sina egna grajer att redigera. inte ska hon börja pilla på våra mästervärk!! eller hur?
nu ska jag nog slänga i mig lite knäckemacka eller nåt annat gott. viktigt med mellis! ikväll blir det gym eller/och kickboxing. få se, spontant är jag inte så taggad på att sparka och slå på någon men det kanske kommer om en stund..
puss!!/hanna
PS. varför är det ingen som vill ge mig sommarjobb/praktik?? och varför hör dom inte ens av sig?!? jag är en arg lilla my...

Första roliga dagen i skolan

Idag börjades det filmas och ja gillade de. Inte för att våran film blev bra men mest bara gött att äntligen få använda hjärnan lite. Jag va iofs reporter så filmade inte sådär jättemkt men men..

Ikväll kommer Vincent hem från sina 3 månader i Kina så jag ska laga mat till oss ikväll tänkte jag. Vi har ju aldrig träffats och ja har bott i hans hus två månader nu så tja, vi måste ju lära känna varandra med tanke på att nu ska vi ju bo ihop. Hjälp jag kan inte gå naken längre...eller?

Egentligen ska jag ut och springa nu men ja vill leka med bilder istället. Jag lekte lite med bilder på systerdottern Svea igår också och tänkte slänga upp några här :)


Världens gullunge.


Farsanbiten och lillbiten.

Nu ska jag göra nått kul. typ kissa.

/Janneke


Utkast: Mars 30, 2011

Så nu har jag äntligen lite tid.. eller? Borde väl egentligen lyssna på vad läraren har att säga men varför lyssna när han inte säger något vettigt? Jag har inte vairt i skolan på ett rätt bra tag och borde väl egentligen ha dåligt samvete men när man inte gör nått vettigt i skolan orkar ja inte ha dåligt samvete. Dock va de onödigt att försova sig igår. Men, nu är jag här iaf.

Tänkte att jag skulle hinna berätta allt nice bajs jag gjort i helgen.

Fredag: Jag åkte till Rick. Han tar med mej på en cykeltur och visar mej lite nature. Inte visste jag att det fanns någon natur där ens. Supermysigt va de iaf. Vi åt även pancakes på en uteservering. Och alla vet väl att jag älskar pancakes. Åt med ost och bacon för att vara extra nyttig. Sen på va vi förbi Chris som fyllt år så vi hängde lite där. På kvällen åt vi middag hos päronen Hoogduijn. Bra  och härlig fredag!

Vi cyklade massor. Jag och Rick och alla animals på åkrarna.

Jag fick lite lyckokänslor. Jag älskar att det har blivit vår och älskar att de va så fint i Delft.

Jag solade sönder mej efter att ja ätit mej mätt alabama.

Här är våra holländksa pannkakor. Så sjukt gott men bacon, ost och sirap. Yääs

Här cyklar Rick mot stranden i Castricum. Han va rätt sur för han hade inte fått sin mat. Jag brukade också bli sur när jag inte fick mat men då va jag typ åtta månader.

Lördag: Jag är fortfarande hos Rick. Fick mej en släng av hormonchock så va på konstig humör.. men de gick över framåt kvällen så vi va ett gäng som drog och bowlade. Jag vann..nästan..
Sen vart de lite halvt utgång men Rick tvingade mej hem framåt halv 3.


Söndag: Jag åkte med Rick till Castricum för att hälsa på Oma och Opa. Asskön dag! Cyklade runt i skogen och fikade med mormor och morfar. Sen cyklade jag och Rick till havet och fikade lite till. På kvällen åt vi tillsammans och sen drog vi oss hemåt. Jag däckade som en stock i tåget och va helt snurrig när jag vaknade.

Rick med sin nya flickvän.

Åt goda vårrullar vid havet. 

Måndag: Rick drog och jobbade halva dagen så jag sov ut. Lunchade med Martine och sen drog jag till stan för att köpa parfym. Hann även med att spendera pengar på en ball klänning. Me like.
På kvällen gick jag och pluttis ut och åt tapas. Fy fän vad gott de är med tapas. Och så himla mysigt också. Hann även slänga i oss ett per glas vin och en Mojjtio. Bra bajs!

Jag gillade stället trots att servitörerna sög stjärt. Gillade att man kunde skriva en hälsning på väggen innan man gick. Jag skrev en sak till lille Ricky men han vet inte vad hehehehehe. "Jag är gravid" ..eller?

'

Kolla vad mycket gott. Jag ska absolut börja äta mer tapas. Mys!

Rick höll på att börja kräkas när jag beställde in räkor.

Jag funderar starkt på att pierca mej.

Nu tror jag faktiskt att jag ska göra nytta. Läsa andras bloggar kanske..

/Janneke


Bilder från helgen

Hejsan.

Hanna gick precis härifrån och vi insåg samtidigt att jag glömt ställa tillbaka klockan. Klockan är alltså 23 och inte 22. Den suger...
Här kommer iaf lite bilder från helgen. Berättar mer om hur den va imorgon.
/Janneke


Vi cyklade massor i Castricum. Bland annat till havet.





Rick tog en nice bild. I like it!


Jag blev helt plötsligt en svan. Vill någon rädda mej?

2011-03-29

ingen panik! jag är bättre nu. har faktiskt till och med riktiga kläder på mig. och har varit i skolan. OCH vi gjorde vettiga saker i skolan idag. kors i taket! det har ju bara gått nästan två månader..
.
.
nu ska jag till janneke med vääärldens hög med tvätt.. i och med att jag varit sjuk så har jag inga rena lakan längre.. riktigt erasmusproblem: du har bara två lakan sätt med dig och när den andra redan är smutsig så gäller det att inte få feber och svettas. tur att jag har bra vänner jag kan utnyttja!
puss/hanna

dagens outfit


filt: ikea
lakan: privat
make up and the look by förkylning/feber/vad det nu är för sjukdom.
.
kul. men jag har sett massor av top model. alltså lärt mig massor av relevanta saker.
imorn ska jag vara frisk. att vara sjuk är inte coolt. speciellt när det smakar bajs i munnen och man har ingen appetit.
inga pussar. vill inte smitta er. så en distanskram. /hanna

Delft



jag vet att jag suger pa att uppdatera nar jag ar har sa jag slanger upp lite bilder jag lekt med. Imorgon berattar ja allt om min mysiga helg.
Puss Janneke

Barcerlona



Jag ar lite sugen pa att boka mig ivag nagonstans. Barcelona i somras va nice bajs.
/Janneke

jag alskar mej sjalv

satt nyss och skrev varsta langa inlagget (for hannas skull) men allt forsvann. Med andra ord sa skiter ja i de idag och gar ut och solar istallet. Imorgon kommer ja bloggbomba. Hall i hatten!
/Janneke

dagens ord: sol

idag har jag haft en bra söndag i solen. jag har haft frukost i solen. jag har brännt mig i solen. jag har ätit glass i solen. jag pratat skit i solen. jag har joggat i solen. och jag har haft sommarskor utan strumpor i solen.
och så har jag inte varit bakis eftersom jag och karin är så sjukt vuxna och smarta och bestämde sent i natt när vi stod i kön till en krog att vi skiter i den. krogen alltså. i stället drog vi hem och i morse kändes det som ett väldigt bra beslut. men vi var förbi vår första erasmusparty. stort. temat var hawai men vi låtsades som att vi inte visste om det. dom kan ju inte få allt... nu fick dom i alla fall oss på plats. och lite gulligt hur glad klassens raketforskare blev när vi kom. oj vi blev nästan lite rörda... kommer vara svårt att hata honom nu. som tur har vi andra många hjältar att snacka skit om i vår klass.
jag och karin idag. somriga töissar!
nu är jag jättemätt efter alla pannkakor, yogurtcashews och andra kakor jag ätit ikväll. ooops i did it again. kommer att somna gott. hoppas ni andra också gör det. och hoppas janneke bloggar någon gång igen. typ kanske imorn.
puss /hanna

du!!!

janneke bara så att du vet så får du snart sparken från korv o mus. inte okej att du inte bloggar!!! vad jag vet så har du inte lämnat in någon läkarintyg som säger att du inte kan blogga. dessutom har du skrivit på msn. det innebär att du KAN surfa och skriva. så skärpning! sluta hångla (du smittar ju bara) o blogga i stället.
/hanna
ps. ikväll händer det.....

smart tjej

jag är officiellt i konkurs. men jag är glad ändå. för att jag är i en ekonomisk konkurs. och det beror på att jag är smart. egentligen är konkurs helt fel ord att använda. egentligen borde jag säga att jag investerat en del pengar på en del klädesplagg och därmed gjort något smalare ekonomisk plan för resten av månaden. för att så har jag ju gjort. för att jag är så himla smart. det här ingår i min plan. jag kommer alltså inte att svälta ihjäl, men jag kan nog inte hitta på så mycket saker de kommande veckorna. men jag kommer vara sjukt snygg i alla mina nya kläder och skor.
så var det förklarat. jätte tydlig och jätte klokt. eller hur?
puss o pill och sol! /hanna
ska nog bli ekonom i stället. journalistik känns numera allt för lätt för mig. dessutom behöver jag nog inte plugga. jag bara berättar hur jag tänker och så kommer typ apple anställa mig som deras ekonomisk rådgivare.

BAJSKORV

satans bajs. som bäst är idrott det bästa som finns (nästan bättre än en orgasm, på riktigt) och som värst är det ju fan värre än allt annat. jag vill inte skaffa mig ett liv än, jag vill fortsätta att vara idrottsnörd och sitta i mitt rum på fredagskvällar och lyssna på när mina töissar spelar innebandy. men snark orca mallorca och bajs, det får jag inte göra. för att nu är det roliga över.
alltså förlorade mitt gamla lag (endre if) idag. jag har ivrigt berättat om den här slutspelsmatchserien till mina erasmuskollegor här i holland och alla har ju haft svårt att förstå hur innebandy ("is that a real sport?") kan vara så stort i sverige. men alla har fattat grajen: vinna eller försvinna. och försvinna är ju så sjuuuukt mycket tråkigare än att vinna..
kanske finns tröstet i kexpaketet. jag går och kollar.
/hanna

protokoll

saker att uppdatera janneke om när hon blir frisk och kan ses igen:

1. vår vinst och priset. program för vinstceremonin: gratulationer, sång We are the championship, skål, tacktal, filmvisning, och janneke måste också tilldelas sin fina medalj.

2. nyhet: klassens raketforskare har ändrat sitt civilstånd. alltså finns det en tjej i den här världen som vill vara ihop med honom, på riktigt, hela tiden. den här nyheten följs upp med diskussion, analys, spekulationer och olika teorier som kan förklara orsaken. just nu är den dominerande teorin att det saknas några indianer även i hennes kanot.

3. nyheter från skolan: vi är lediga nästa torsdag. och torsdag efter det med. detta på grund av examinationer. så nästa två veckor går vi i skolan tisdag, onsdag och fredag.

4. andra viktiga nyheter från skolan: - .

5. eventuell övrig skvaller.

reserverar rätten till ändringar. flera punkter kan tillkomma under helgen.

zwolle, den 25 mars 2011, hanna


FY FAN VAD SKÖNT!!

VI VANN!! VI VANN!! VI VANN!! FATTAR NI!! VI VANN!! VINST, VINST JAG SNACKAR ELLER SKRIKER OM VINST!! vi kom inte på tredje eller andra plats, naj, VI VANN HELA SKITEN!!
och så lyckliga som vi blev!! så värd att stanna i skolan i typ tre timmar!!
ni som inte har någon aning vad jag snackar om: alla utbytesstudenter samlades idag för att hålla presentationer om sina länder. vi hade alltså en trevlig internationell kväll ihop det var alltså en internationell tävling. det var den presentationen vi jobbade med igår när jag postade bilder "work in progress". och vårt hårda arbete belönade sig!! vi vann ju!! nummer 1, TEAM SWEDEN!
ojojoj jag är fortanade helt berusad av den här segern. så jävla tråkigt att janneke är sjuk och missade hela grajen.. men ingen panik dudis, vi berättar allt imorgon.
.
en müsliskål på oss! och hurraa! skål och hurraa!
och ni alla undrar säkert vad var segerreceptet? det var jag+karin+en kamera=video om sverige och hur man beter sig som svensk. klassisk och alltid stiligt!
ojojoj jag kommer nog inte kunna sova i natt. så exalterad jag är! (och naj, jag är faktiskt inte sarkastisk... tro jag saknar att tävla!!! och vinna!)
PUSS! /hanna

god morgon

jag är en piggelin: redan tvättat, gått en runda, hängt tvätt, ätit en berg gröt och nu ska jag till skolan.
janneke, till dig har jag en uppgift: bli frisk.
puss/hanna

work in progress...

och:
det här kommer att bli så bra!!!
/hanna

en dålig pluggkompis

förlåt Hanna och Karin. Jag suger på det ni gör idag för jag vill inte vara med. Jag vill inte hålla en presentation om Sverige..igen. Jag orkar inte med alla lekar och tönterier den här skolan håller på med. Åk till sverige om ni vill veta hur det är. HEJ /en suris Janneke

jag har skrivit ett arbete på fem sidor

Jag har suttit och kämpat hela morgonen men det var inte för skolan för i skolan görs det inget som hanna beskrev tidigare. Jag har sökt ett sommarjobb som ja JÄTTEGÄRNA vill ha och fick svar av dom igår. Dom ville att ja skulle lyssna lite på deras shows och ge lite kommentarer och sånt. Och ja vet, de låter inte speciellt svårt (och de va de kanske inte heller) men de va lite klurigt ändå. Jag är ju inte van att använda hjärnan längre. Sen krånglar de lite med engeleskan för ja börjar skriva på holländska hela tiin. Men nu blev ja klar iaf så nu håller vi tummarna. Jag vill verkligen ha det. Hjälper det att skriva det på bloggen?

Jag var väldigt effektiv imorse men de tog slut typ nu. Jag är fortfarande sjuk så kommer lägga mej i soffan typ nu och ligga kvar där tills imorgon. Hej då /Janneke


Hittade en liten sommarbild på mej och Hanna. Jag saknar sommaren och Hanna.

inte min bästa dag direkt..

fan dessa skolaggresioner. inte okej! sitter här och gör ingenting förutom är arg, IGEN. känns sådär kul när alla andra i min klass gör praktik och lever time of their life. typ alla har fått någon ascool journalissommarjobb. och jag sitter här och lär mig inget. okej kanske lite engelska och ibland lite holländska men inget annat. och dom kompisar som inte pluggar journalistik och gör praktik spelar innebandy. och de lever i slutspelsbubblan och det är jag också sjukt avundsjuk på. och dessutom luktar mina fötter illa. BITTEROCHARG.COM just nu.
.
men det blir lite bättre när solen smyger sig fram. för det gör mig glad. min skola är kanske inte så givande. och jag saknar kanske fortfarande sommarsysselsättning. och jag får inte spela slutspel. men jag får i alla fall njuta av lite ljus.
.
måste shoppa. det är det enda sättet (förutom solen och alkoholen) att bli glad och glömma bort bajsskolan och bristen av sommarjobb. tack gode gud jag får pengar på fredag..
.
såhär glad vill jag vara. varje dag.

sluta nu

jag tkr ja kan sluta va sjuk nu. Jag gillar inte att ja är sjuk för de innebär att ja missade sopgubbarna imorse (jag hörde inte för ja har lock för öronen) vilken i sin tur innebär att de kommer dröja två veckor till innan dom tömmer mina sopor. Fuck!

Jag har ont lite överallt i kroppen och är också lite sur över att de är sommar ute men ja kan inte njuta. Fuck en gång till.

Men sen är ja lite glad idag också för Rick har fått jobb och ja, jag är en tönt som skriver de här men de gör mej liksom glad :) Grattis igen. Du är den bästaste.

Sen kanske ja kan berätta va som hänt i helgen. Äh ja pallar inte skriva så mkt så slänger upp lite bilder i dagsordning och förklarar KANSKE vad dom innebär hehe och godnatt.

Sjukt störande att ja hör alla dra sina soplådor tillbaka till sina hus. Fan min är ju helt full. dagens islandshäst.

Torsdagen i bilder


Vi körde lite hemmafest i torsdags. Carry slaggade hos mej och va skitsur över att ja tvingade henne gå till skolan dagen efter. Måste tillägga att ja inte har en aning om vad vi gjorde i skolan i fredags


Jag presenterade Hanna för Asker och det va love at first sight. Dom kunde inte hålla sig ifrån varandra. Coolt va.
Jag gillar iaf Hanna och Asker tillsammans. bra kombi


Jag och en tjej i min klass. jag suger på namn.



Karin va snyggast som vanligt. Förstår inte hur hon gör?

Fredagen tror ja inte vi gjorde så mkt. Mest chill o pill liksom. Rick va hos mej och vi mös. Tog inte kort på de vi gjorde..mest för eran skull. Och juste, ja spydde lite med. Nej mamma jag är inte gravid!

Lördagen i bilder

Vi gick upp för cirkus tusentrappsteg för att kolla på utsikten. Jag gillade utsikten men inte trapporna.


Superman?



Jag fick inte följa med mer för Rick så han låste in mej och lämnade mej kvar i tornet. Där sitter jag nu och väntar på min prins som kommer för att rädda mej.


Jag åt min älsklingsfirre. Haring. Fy fän va de smakar bra


Vi va ute och åt på kvällen men hela gänget och de va mysipys.


Jag testade lite av Askers grodlår. Inte Askers lår då utan själva grodans..

Söndagen
Janneke är sjuk. Snarkiparki. Gör inget vettigt. Rick tar hand om mej och jag bli rörd. Han tar även ledigt från jobbet för att ta han om mej på måndagen. Har jag sagt att jag är kär?

Hanna, nu ska ja kolla på Gossip girl hehe.

Puss Janneke

bildbomd från förra veckan

jag hade sån supermysig vecka förra veckan. Han var här, vi hittade på massa saker och jag levde allt annat än ekonomiskt. och det var så värd det!
nu är det dock en ny vecka. nu känns min säng stor igen och nu måste jag leva snålt. (dock får jag "lön" på fredag, ooooh så gott) men jag tänkte börja veckan med en bildbomd från förra veckan. måste ju passa på när jag är i skolan och har en internet som funkar.. så varsågod, min förra vecka i några bilder:
.
hittade äntligen en holländare som kan klä upp sig lite.
Han klappar på min nuvarande favorit husdjur. när jag har ett hus ska jag skaffa mig massa dvärggetter, dom är sååå söta!!
jag är så stark. it's a blessing but it's a curse.
gick i konkurs i kampen. köpte nämligen nya löparskor!! uuuh! och förutom en vänster skor och en höger skor provade jag en tredje ny graj: rökt ål. mycket gott!
har blivit så vuxen. här med en av veckans många cappucinos.
och många pussar blev det också! här i zwolles empire state of buildning, pepparkvarnet.
har haft värre dagar än förra lördagen.
party blev det också!
och så åt vi haring och kibbeling och så gott det var! fick även hänga med några andra dårar som dessa här.
... och den här charmiga dåren!
i fredags beställde jag och Han pizza hem. och det tog nästan tre timmar!! dom kunde inte hitta min gata. fattar nada. men gott var det när det till slut anlände oss.


och så fick jag äntligen mina nya smycken!!!! hade det inte varit sån himla mysig vecka så hade det lätt varit veckans höjdpunkt. nu är det rätt så tuff konkurrens om höjdpunkt-titeln.

tack och mer sånt här tack!
nu ska jag lyssna på läraren. puss! /hanna

fjärilar i magen

Jag lever!
Har sugit på att uppdatera men de beror på att mina fjärilar i magen blir bara allt större. Trodde inte dom kunde bli så mkt större men de kunde dom.
Med andra ord, jag har haft en underbar helg framtill typ nyss :) Jag har iofs varit sjuk men jag har blivit ompysslad också.
Jag bloggar mer imorgon för ja ska nog chilla lite nu och sen slagga. Måste få bort min feber.

Puss Janneke


har ni fortfarande snö i sverige?

shit all det här solandet gör mig sugen på vitt vin.. på en måndagsförmiddag. fast i stället ska jag snart ut o springa. i shorts. ah tufft liv man lever.
/hanna

behövs inte mycket mer...

tänkte bara berätta att solen skiner, Han är här, jag får pussar och kramar, jag ler och skrattar, jag har härliga vänner, vitt vin smakar gott och ikväll ska jag äta buffé och sushi.
inte så dumt vad?
/hanna

mycket bra bajs

mmmm det var så gott att sova ut idag. att inte behöva gå upp och stressa och fixa inför skoldagen. bara sova ut sig, vakna, somna om, vakna, ligga kvar i sängen och mysa. perfekt start på dagen!
jag har precis ätit frukost och så var karin precis förbi och lämnade nyckeln till min cykel som tydligen står parkerad utanför skolan. vad är detta för service? sviiiiiinjobbigt ju, nu måste jag ju gå till skolan och hämta den, oooooh pallar inte herregud tänk vad jobbigt att gå hela vägen dit. tänk om man hade behövt göra det imorse tänk om man hade behövt gå upp tidigt för att ta sig till skolan. jag hade nog inte pallat. gud så jobbigt det hade varit. (update: frukosten var nästan ett par timmar timme sen. jag är lite seg på att blogga. och min internet är segopego)
naj men jag tycker faktiskt synd om karin, janneke och carry. på riktigt. jag själv är så sjukt nöjd med att jag hade ledigt idag.
men det var FETT igår! så tack för den killar och tjejer. mer bilder kommer en dag då min internet inte är så seg.

gosesugen

Varför gick ja till skolan idag?
Jag är cepegosesugen och min lille gos ligger hemma hos mej och sover. Varför ligger jag inte där och varför gick ja till skolan idag?

Kanske mest för att höra att ja kanske har ett internship till sommaren. Yääs

Groetjes Janneke

och så vidare


en vettig rubrik med vettigt blogginlägg. Det beror på Karin



Jag tror inte de blir så vettigt det hära för jag är trött. Riktigt trött.
Och det beror på att jag är bakis.
Och bakisen beror på att jag drack igår
Och att jag drack igår beror på att jag hade lite fest
Och jag hade lite fest för att Carry, Rick och Asker är i Zwolle
Och varför dom är i Zwolle beror på att alla gillar mej
Och varför alla gillar mej beror på att jag är bäst

Ett vettigt blogginlägg tillägnat Karin de Kärin


härligt stelt!

det börjar bli stelt i klassen.
vi-är-alla-kompisar-fasen börjar ta slut.
irritationen växer.
och folk börjar såga ifrån.
ÄNTLIGEN!
lärarna säger fortfarande inte ifrån men idag har vi äntligen fått känna på lite färg i klassen. allas favorit hjälte/raketforskare har gjort bort sig ett par gånger för mycket och nu börjar folk tröttna. äntligen lite drama, blickar, suckar och sura ord. me like! mer av sånt!
kolla bara här. han är så himla tuff och cool att jag blir våt i byxorna. fatta vad coolt att våga sova två meter ifrån läraren!!

Jag rapar jäst

Som ni redan vet så bakade jag och Karin semlor igår. Man blev apmätt på en halv semla för jästen hade tydligen inte jäst ordentligt. Jag rapade jäst igår. De va nice.
Förutom de så va ja mest bara skittrött igår. Orkade inte jogga så de blir de idag istället. Tror mina tabletter gör mej osugen på allt. Blir liksom äcklad av mat och de är inte min grej egentligen. Men semlan gick ner iaf..aj aj.

Groetjes Janneke






igår och idag

igår gjorde karin och janneke semlor. japp ni hörde rätt! janneke och karin gjorde semlor och jag var inte med. hemskt!!
vi tre hänger ju jämt här i zwolle, vilket är ganska naturligt. och missar jag någon "häng"/fest/dag så känner jag direkt att o-ooouuu nu kommer jag inte fatta någonting dom säger. dom kommer komma på massa insideskämts just då när jag inte är där, det kommer hända mer spännande saker än någonsin och när vi träffas nästa gång kommer dom tänka att jag är värsta tönten som inte hänger med snacket. så tänker jag alltså varje gång när jag missar något. barnsligt? svar ja. löjligt? svar ja. jag? svar ja.
i stället av tjejer och semlor hade jag kvalitetstid med Honom. inte helt fel det heller måste jag säga! vi var och gymmade (så romantiskt!), lagade mat och såg filmen King's speech. bra bajs!
nu är jag tillbaks i tjejvärlden och i skolan. och det är torsdag och fy fan vad det är gött! för att ikväll blir det fest! och har jag tur så får jag smaka en av dom berömda semlor från igår. yeheeeeeeeeeeej!
nu ska jag lyssna på vår lärare. så pussopillhejj /hanna
hej läraren här är jag. ser du hur duktig jag är?

Lördagen - Dance for life

Nu har ja äntligen ork att berätta lite om lördagen.

Lördag: Jag och Nina tog en fet och behövlig sovmorgon. Sen kom min släkting Marije och gav mej en säng. Fy fän va gött de är att sova i en säng istället för på en luftmadrass som ja gjort den senaste månaden.
Efter de drog ja och Nina ner till stan och kikade på marknaden och åt haring och kibbeling.
Sen shoppade vi. Jag köpte ett par SVINSNYGGA skor som ja funtar på att ha på mej imorgon. Dom är dock lite stor men tänkte proppa dom med skitigt toapapper så de klistrar fast mina fossingar.
Efter den vilda shoppingen drog vi hem och ja lagade middag åt Nina. Vi åt indiskt och de vart riktigt gott. Och sen gick vi och la oss....Eller?
Nääääj för fan vi va ute till halv 6 på morgonen och körde all in alabama. Hängde på massa olika barer och pubar. Och dansade sönder oss. Träffade på massa idioter också. Jag vet att ja kan bli lite otrevlig och fnysig när ja druckit men idioter får skylla sig själva. Orka mallorca på dom!

Jag slänger iaf upp ett bildregn från Ninas kamera så får ni se hur KUL vi hade.


Jag och Hanna män i början på kvällen.


De här är också rätt tidigt tror ja..


Jag och min Nina :)


Här tror ja vi va på "bra musik clubben"


Tre apor rockar sönder


Älskar denna bilden.


Goseligoos.

nu ska ja göra inget i skolan /Janneke

vi finns här för dig!!

duudis!! vi finns här för dig! jag och min rumpa! säg bara till när du vill låna den. tycker så otroligt synd om dig. och skrattar gör jag också. hih. men baaare lite. hihi. kan ju inte låta bli.

jag ska sitta på en badring i 12 veckor

idag kom ja på att de va dags att söka läkare för min stjärt. sagt och gjort. Dock inge vidare bra resultat. Min svanskota har flyttat sej och de är ju lite svårt att gipsa svansjäveln så jag har fått lite piller och läkaren menar att ja ska sitta på en badring i 12 veckor och om de inte gått över då så ska ja komma tillbaka. Yääs, älskar mitt liv.

Sen fick även min bankdosa för sig att sluta fungera. Kul att man inte har några pengar på kontot då. Yääs, älskar mitt liv.

Jag är dock lite glad för jag ska träffa de tre vännerna och Asker i stan ikväll (jag är en av dom tre men de lät så kul så ja är tvungen att låta de stå) Dock blir de inte som i lördags utan ja ska dricka diet coke. Yääs, älskar mitt liv. På ett icke ironiskt vis denna gången.

Btw så lunchade jag med Carry idag och de va nice. Och sen joggade jag också. De va också nice.

Hej på er /Janneke

träningsvärk

Hej.

Igår joggade jag för att ja va tvungen och se om min kondis gått ner sej efter helgen och svar ja, det hade den. Fy fan va jobbigt och varmt de va igår. Har fetingträningsvärk i stjärten idag.

Men förutom den jobbiga joggningen igår så va de en nice dag. Chillade mest hemma och på kvällen lagade Asker och Hanna dinner till oss. Laxpasta är mums!

Jag valde dessutom att inte dyka upp på mitt möte med praktik inför sommaren. Och ja vet att alla tkr ja är dum i huvudet som inte gjorde de men de kändes helt enkelt inte rätt och jag är kanske lite kräsen men jag vill ha ett annat sommarjobb. Så nu håller vi tummarna om att ja kan få nått annat för annar är ja körd. Jag vet vad jag vill och jag ska ha det PUNG SLUT.

Puss Janneke


prison breakout

naj jag sitter inte i ett fängelse/fyllecell/på häktet eller något sånt. är bara så himla spexig och social att jag har poliser som min nuvarande bästisar. och vi gillar att ta kort tillsammans.
och så har jag inte hunnit blogga riktigt för att jag varit upptagen med att mysa och pussas och promenera och hälsa på varenda djur som finns i zwolle och gå på stan och prata och laga mat till folk till höger och vänster, bland annat janneke och karin(fast okej det var asker som gjorde det mesta i det sistnämnda matlagningen men annars har jag varit värsta masterchef dom senaste dagarna). jag har alltså haft det rätt så gött.
och nu tänkte jag sova för att imorgon har vi skola. lite sådär pepp är jag, vill ha helg. igen. hela tiden. alltid. 
menmen, snart är det torsdag och den här veckan tjuvstartar min helg redan då. har nämligen begärt ledigt från skolan på fredag och jag fick det!! trots att det egentligen var väldigt fel och dumt och herregud vad jag skulle missa.. men läraren kunde väl inte säga så mycket eftersom jag varit fler antal dagar än vissa har varit antal timmar i skolan. men måste vara extraduktig dom här andra dagarna. får ju inte bli holländsk i min skolgång.
god natt!! puss/hanna

bloggar ifrån min nya fina babydator



ja äntligen har ja en minidator. Investerade i en sony vaio. ASSYNGG!
Dock är ja lite ledsen för den är rätt så sego pego och vill inte göra de ja vill göra. Jag som hatar läsa bruksanvinsnigar o shit vägrar göra de så de tar lite tid att fixa och trixa. Men som tur kommer hanna hit ikväll och hon har en sony vaio så hon får hjälpa mej. hihi

Jag tror hanna och asker ska laga middag åt oss ikväll. eller är de meningen att jag ska hjälpa till?

Allt är bra här annars. Min bakishuvudvärk är äntligen borta men igår va de inte roligt. Jag skippade mitt möte inför praktik nu i sommar och de kanske va dumt? men ja vill ju helst ha nått annat..hmm..
jaja, ja har sagt att ja fortfarnde är intresserad men de känns ju så taskigt att dra dit och bli antagen och sen tacka nej liksom. så egentligen va ja snäll som skolkade.

nu ska ja skriva en artikel om henke. De är helt okej skoj. Dock har ja så jevla ont i svansisen igen så sitta ner och skriva suger röv. min röv suger röv.

Groetjes Janneke

Amsterdam och Zwolle med Nina

Tyvärr har min lille tös Ninisen åkt ifrån mej nu. Fast hon kommer komma tillbaka. De är ja säker på. De va ju liksom bästa helgen!

Torsdag: Jag mötte upp Nina på flygplatsen och efter ett kärt kramande så tog vi tåget in till Amsterdam. Vi drack vanilla vla ur sugrör och jag var lite lycklig för ja hade fått en marabouchocklad (den är slut nu). Väl inne i Amsterdam letade vi direkt upp vårat balla hostel The flying pig. Det är ett backpacker hostel och de va aschill. Låg 5 minuter från Leidse Plein (entertainment area) så vi va nöjda! Dock är det jobbigt att behöva vara svintyst när man kommer hem för att de sover massa folk i samma rum (12 personer) men men, man borde inte klaga när man betalar 120 kronor för en natt inklusive frulle.
Efter ha dumpat vårt bagage trippade vi runt i Amsterdam ett par timmar. Vi åt och vi drack och sen drack vi lite till för att sen äta lite. Vi gick till de ställlet ja jobbade på förra sommaren och hängde kvar där för de va go live music (och vi blev bjudna på öl). Men vi båda va rätt tired framåt 1 så vi gick faktiskt hem och la oss för vi ville orka se massa saker hela fredagen. Men juste, vi tog svängen förbi red light och köpte oss lite kvinnor också.


Nina köpte nya skor. Vet dock inte om de här är festskor eller gympadojor? Man kan ha dom till båda kanske?


De är vår i Holland och de snöar i Sverige. Jag gillar Holland mer än Sverige.


Bittra kulor och Nina. De har var väl en mellan lunch mellan snacks efter efterrättstime.



Tapas på libanesisk resturang. Mums. Ascool bord va de också och skiiitsnygga tallrikar. Såna ska ja också skaffa sen.


Ja lite nöjd över min nya väska. Den ruuuuullar. Gätt!



Vart superledsen när ja inte kunde trycka ner fötterna i en sko som bara va två storlekar mindre än de ja brukar ha. Jag älskade dom skorna och dom älskade mej men ibland funkar de inte ändå.


Min nya skolväska. Alla i holland har ju ryggsäck och ja är inte sen på att hänga på det senaste modet i holland.


Fredag:
Vaknade tidigt av Nina som säger att klockan är halv nio. Klockan var bara halv 8 så blev väckt i onödan av en snurrig Nina som snackade i sömnen. Sov jäkligt gött trots att de va 40 grader i rummet och att en snubbe snarkade högt. Vi gick ner och åt lite skön frulle (mackor med pindakaas) och sen begav vi oss till Anne Franks hus. Har vart där en gång innan men de va lika intressant att va där en gång till. Kan verkligen rekommendera folk att dra dit!
Efter de satte vi oss på ett fik med fab view över Amsterdam. Och sen shoppade vi sönder oss lite. Jag och Nina har blivit fattiga efter den här resan men de har de vart värt. Köpte apsnygga skor bland annat. Och gud jag får ju inte glömma berätta om maten vi åt. Mums. Vi va på nått libanesiskt ställe och åt tapas och drack vin. Vardagslyx är nice. Efter ha kilat runt i Amsterdam hela dagen va vi helt döda när vi satte oss på tåget hem till Zwolle. Vi pallade absolut inte cykla från stationen så det blev en taxi. Hade jag fått bestämma hade ja mer än gärna gått och lagt mej runt 19.30 i fredags men vi kom i säng typ 22 kanske och Nina somnade på 10 sek!


Bilden hamnade visst fel men mitt huvud känns typ snett så jag låter den va såhär. De här är Nina och en snubbe från Australia som bjäd oss på öl. Han va skittrevlig.



Nina tyckte ja va så fin när ja låg så elegant i tåget. Jag ser ut som en strandad val på ett tåg och det beror mest på att min svanskota gjorde pissont just då så kunde inte sitta upp. Förlåt alla ni som satt i tåget då.



Nemen, äter vi nu igen?



Vi shoppade alldeles för mkt. Niiice bajs!

Lördag: Jag kommer berätta om allt som hände igår men just nu måste ja vil mitt huvud lite. Jag har inte vart så här skakis bakis någonsin tror ja men fy fan va kul de va igår/inatt/imorse. Men nu måste ja verkligen vila lite som sagt. Har kollat på Teen mom på mtv play HELA DAGEN och nu ska ja fortsätta med det.

Hej /Janneke

 

 


lite ångest har jag...

... för att det spårade ur så igår kväll. speciellt eftersom Han är ju här.. blir ju alltid lite konstig stämning när man blir arresterad.

Vi har det så himla bra


Nice bajs


Amsterdam


Jag och min Nina :)

Vi har det rätt gött vi två. Nu hinner ja inte skriva mer för ja ska hänga lite istället hih
Ikväll är de fest!

Puss

sämsta tajming på en raggning ever

ni måste orka läsa det här. det är så sjukt. vi har brandlarm på vår våning. för sjuttioelfte gången. och den har pågått nu i tio timmar. och kommer i värsta fall pågå HELA helgen. det beror på när folk kommer hem till sina lägenheter. vi kan nämligen inte stänga av den och inte kan vår housemaster heller. den personen vars brandlarm det är som fuckat ur måste komma hem och stänga av skiten. känns kul. jättekul.
.
allt började typ halv två i natt när larmet gick igång. snark tänkte jag, eller tvärtom egentligen, jag vaknade ju. hursomhelst, pallad mig upp till korridoren där jag mötte några andra korridorskompisar. tillsammans gick vi igenom brandlarmen i korridoren o i våra rum. och konstatera att det var brandlarmet i någon annans rum som börjat hela samban.
.
jag lyckades slita loss brandlarmet i mitt rum och efter en timmes pyjamaparty somnade jag om igen med in-ear-hörlurarna i öronen och täcket över huvudet. och sov faktiskt gott, det var ingen problem. dock var det mindre trevligt när jag imorse vaknade och skulle göra morgongröt och insåg att larmet fortfarande var igång. och resten är ju historia.
.
och vet ni vad. det sjukaste i allt det här är att jag blev raggad i natt. ja på riktigt! när jag skulle somna om för första gång vaknade jag av att en kille knackte på min dörr. och det var inte vem som helst utan det var min alldeles egen stalkare. eller vad vet jag, han kanske har andra tjejer han också stalkar, men mig har han iaf bombat sönder på msn och alla sociala medier som finns. han bor i samma hus fast i en annan våning. han knackte alltså på min dörr för att säga att han, av alla människor, hade ringt någon om detta. och så väntade han nu på svaret. och han ville väl vänta med mig. jag var sådär pepp. och han sa typ fem gånger att jag inte kunde somna i detta oväsen. vilket var intressant eftersom jag själv tyckte att jag kunde det. han erbjöd också att jag fick sova i hans rum. och sen försökte han få mitt telefonnummer. jag var arg, hade min fula pyjamas på mig och undrade hur korkad är den här killen egentligen. tackade naj tack och gick o la mig.
måste säga att när det gäller att bli raggad i konstiga situationer så är jag en mästare på det. (kom ihåg att jag även en gång fått ett telefonnummer på ett gym.)
.
men det är i alla fall lördag. och det är ganska fint väder. och Han kommer ikväll. så allt kommer att bli bra.

en graviditetsdag

okej jag har uppdaterat dåligt. men det beror på två olika saker: 1) vissa stunder har jag haft mycket att göra. och 2) vissa stunder har min internet haft så mycket att göra att den struntat i min dator. bara varit och hjälpt andra porrsurffa (har ingen trovärdig källa till den här teorin men är säker på att så är det).
.
idag har jag känt många saker. undrar om det är såhär man känner när man är gravid? (naj jag är inte det, undrar bara) att man ena stunden känner en sak och andra stunden en annan.. att det går mycket upp och ner under en och samma dag? alla snackar ju jämt att man blir en hormonmonster när man är gravid.. idag har jag vilket fall som helst känt många känslor:
:
IRRITATION - i skolan. att det inte är någon ordning på folk här! ingen respekterar varken deadlines eller lärare. och lärarna ställer eleverna inga krav! eller jag menar, man blir inte straffad för att man missar deadlines. kommer man sent så verkar det också vara okej. och dom som inte meddelat att dom inte kommer, undrar om lärarna ens frågar dom var dom har varit? personligen stör jag mig sjukt mycket på just att folk skiter i deadlines. det gör att vi släpar efter saker och ting heeeela tiden och att skolan går så sjukt sakta. och så tycker jag dessutom att det är respetklöst och lat att strunta i deadlines. okej, missar man med en dag eller två så är det väl okej men till exempel en hjälte i vår klass har fortfarande inte ens börjat på sin presentation som jag, karin o janneke lämnade in redan tre veckor sen när det var deadline för det. vi har även skrivit paper om den här presentationen. och den här hjälten har inte ens gjort sina intervjuer..
LÄTTNAD - efter skolan. veckan är över! och jag överlevde den segaste dagen som är fredag. fredagens lärare är så himla seg..
GLÄDJE - här och där. det är fredag! det är helg! all tvätt fick plats i en maskin (idag tvättade jag i laundry service alltså kostade det pengar) imorgon kommer Han! och dessutom var det jätteroligt att fika med våra koreanska vänner. mycket glädje alltså!
PIRR - i mataffären. var och handlade lite grajer för imorgon och oj så pirrig jag är. ska bli kul att laga riktig middag till Han och mig. första riktiga prövningen i vår sjukt äckliga kök. men jag är inte rädd, lite smuts har aldrig stoppat mig!
BAJS OCKSÅ - hemma. när endre, mitt gamla innebandylag, förlorade sin första kvarstfinal. men på söndag vinner dom.
och just nu: TRÖTTHET - därför tänkte jag sova. så god natt och pussokram /hanna

pensionärsjag

det var torsdag igår om någon nu missat det. här i holland innebär det feestje alltså partyparty alltså fest. och så har vi ju gjort de senaste veckorna: gått ut och slagit klackarna i taket. men igår, samtidigt som janneke fetingfestade i amsterdam och hela zwolle var ute och skakade rumpor gjorde jag vad? p u s s l a d e.
när blev jag pensionär liksom? men det var så avkopplande att lyssna på cirkus kiev och musik och pussla. och när man väl hade börjat var det omöjligt att sluta.. en bit till. men bara en till. jag ska bara göra gräset färdig. hmmm undrar om man ska behöva använda våld egentligen.. fan nu saknas det några bitar, det måste ju vara fel på pusslet.. naj men där är det. nu när jag hittade det så är det lika bra att jag fortsätter. och så pågick det tills jag gick och la mig.
tadaa! nu har jag bara ett träd och himmelen klar. ooooo värsta pusselorgasm: himmelen!!
/hanna

jag klär mig vågat idag

var så himla nöjd idag att jag vågade vara lite icke-holländsk som jag gärna är. hade ett örhäng i ett öra. W O W. tror inte dom sett sådant här i holland tidigare. som sagt: här är det lätt att vara revolutionerande.
.
annars då? om janneke idag varit låtsassjuk så har jag varit låtsasduktig. varit i skolan och faktiskt även lyssnat, men sysslat med massa annat också. fixat lite grajer på min att-göra-lista och tänkt ut ett par idéer till artiklar jag ska skriva dom kommande veckorna. med tanke på hur oinspirerad den här skolan har gjort mig så är det bra gjort. det värsta är att även om man skulle vara duktig så känner jag mig så himla icke-duktig här. vi har så lite skola jämfört med hur det var i kalmar. känns knasigt. fast ibland, t.ex. på fredagar (och nästa vecka när Han kommer!!), uppskattar jag vår extra fritid vääääldigt mycket.
.
nu tänkte jag fortsätta med massa fix. kanske ska jag även plugga lite holländska.. oj vad jag vill bara kunna prata det flytande. kan inte någon skicka en fe eller någon annan som kommer och med sin magik ger mig fulla kunskaper i detta språk. vore snällt och uppskattat. tack.

idag är jag "sjuk"

Jag känner inte att ja vill gå till skolan idag så nu blev ja helt plötsligt lite låtsas-sjuk. Han ont i magen på låtsas.
Fast ja missar väl antagligen inget speciellt idag ändå och ja va rätt duktig igår för ja skickade in en krönika innan vi ens fått deadline.

Idag vet ni alla vad som händer va? Jaaaa, idag kommer Brunke till mej så ska sätta mej på tåget till amsterdam i eftermiddag. Först tänkte jag ge mej ut och jogga lite, städa hemma och internetta. Längtar sönder mej till ikväll. Vi kör nog på nån fetingutgång på Leidse plein, Amsterdam. Svar ja!

Men först: sova frukost. jag är trött.

Puss Janneke


Moi, Nina och Nina Brunch på Agia Napa 07.


Tog den här fina bilden på oss med. De va tider de, tiden man kunde festa dygnet runt utan problem. Vart tog den tiden vägen? Den försvann iaf.

jag är ihop med en hund

oj hur gick det till?? 


Bloggar från skolan

Ja här sitter jag och bloggar i skolan..i brist på annat liksom. Fast idag har vi faktiskt gjort något och det är ju bra för att man går väl i skolan för att lära sig..eller?

Jag sitter mest och drömmer mej bort..drömmer mej bort till imorgon faktiskt. Det ska bli så kul imorgon. För imorgon kommer min allra bästaste gosigaste snyggaste häftigaste coolaste ballaste dator till mig..

och nina kommer också :)

Kusjes Janneke

2011-03-09

den som trodde att jag somnade igår vid elva (postade sista inlägget kl 23.04) blev såååå lurad. jag gick och lag mig direkt efter jag hade skickat mitt fina inlägg (ingen panik, jag hade redan duschat och borstat tänderna) men sen kunde jag inte somna. trots att jag var trött. hur knäppt är inte det? låg där och tänkte massor och som vanligt när min fantasi tar över så spårar det ur. vid tolv lyckades jag väl somna. narrebarre.
.
nu är jag i skolan och vi ska snart göra en liten videoövning. det regnar idag och jag känner mig opepp, men har ändå lyckats att skriva ihop en ståuppa om cookies-direktivet. alltså cookies som cookies i datorn, inte cookies som kakor. och på tal om kakor så är jag hungrig. men vi har planer om värsta pannkakslunch, hoppas bara det blir av snart för att annars måste jag äta upp jannekes vantar. så hungrig är jag.
.
hoppas ni alla andra har en fin dag. vilka ni nu än är. jag har faktiskt dålig koll på vem som läser den här bloggen! ni får gärna skriva fler kommentarer så att man får veta vilka ni är.
puss /hanna

en fråga bara.. okej två.

... varför är muskler, speciellt i överkroppen, så viktiga för svenska killar?
och som kontrast: varför bryr sig inte holländska killar överhuvudtaget om att skaffa sig några muskler?
det är konstigt (och spännande) värld man lever i. jag lär mig något nytt varje dag. till exempel om killar och muskler.
jag är också jättetrött, precis som janneke.
och jag sitter också typ 10 timmar om dagen framför datorn. 
jag måste också sluta med det.
jag måste också sluta att härmas så mycket.
men jag ska sova och jag tror att janneke ska också göra det ikväll så då får jag fortsätta att härmas.
godnatt! puss /hanna
tack förresten allihopa! det var så sjukt fett att vinna idag.

snarkiparki

jag är cepetrött och klockan är cirkus 22:14. Är jag trött för att ja joggat och gymmat?
eller beror de på att ja åt massa kakor innan och att sockerkicken försvann precis..

vart en rätt bra dag idag. Att jogga i tischa är nice. Nästan lika nice som att sitta och sola på en uteservering.

Jag har surfat sönder mej idag. Blir så trött av att sitta framför datorn minst 10 timmar om dagen! Måste sluta men de är ju så kul. Ja har ju fått en dille på att leta musik och filmer nu så laddar ner allt möjligt. Älskar att ha ny musik i öronen. Det är nästan så jag längtar till att få cykla/gå/springa så jag kan få lyssna på min ipod. Love it! Så med andra ord: Jag längtar tills morgondagens cykeltur till skolan och då är de väl lika bra att lägga sig då.

Groetjes, Janneke


Pinguins flipping out (and in)


Bild 1



Bild 2

Det var en kul fest så jag tänkte bjuda på lite bildregn. Hanna har agerat fotograf! Duktig flicka.


Gosigos. Dock pussas inte pingviner utan man touchar lite med nästan. Som jag och Hanna gör här nedan


Nu vet ni hur man pussar i pingvinland.


Ibland kan jag vara en jevlig pingvin men mest så är ja bara snäll.


Här är jag en Marilyn Monroe-pingvinis.


Älskar den här bilden på Karin. Bra jobb Hanna!


Rick är en lurifaxpingvin


Och här är hela gänget samlat.

Nu ska ja kanske lyssna lite på vad min lärare har att säga. Orka Mallorca.

Tjarå /Janneke

Pics från parteeys


Hanna män slirar i Zwolle en torsdag. I holland slirar på man på torsdagar istället för onsdagar. Och jag och Hanna har till och med lärt oss att festa sent. Fast jag måste säga att sena nätter innebär assega dagen-efter-dagar. Och de gillar ja inte riktigt..




Jag är inte speciellt sugen på fest egentligen..inte alls faktiskt. Har ju så jevla ont i min svansis. pallar inte..kan ju för fan inte ens sitta ordentligt. Ser ut som ja haft alldeles för mkt "fel hål"sex och de har ja ju faktiskt inte. Jag vill inte ha ont längre så kära svanskota, STOP WITH WHAT YOU ARE DOING.

Liefs Janneke

och priset för årets vän går till..

... hanna sihlman!
chillar just på jannekes soffa i hennes lägenhet (o jag jag vet att hon inte äger den men ni fattar), tittar på hennes TV och äter hennes klementiner. och så tvättar jag samtidigt mina lakan och handukar i jannekes tvättmaskin.
ni förstår hur lyckliglottad janneke är som fått en vän som jag.
/hanna

man får inte vara lycklig.

Så fort jag skrev att jag va så lycklig över att mina dator funkade så fick jag ett megavirus på datorn. Den kraschade totalt. Jag hatar när det blir så. Så fort man säger en sak så händer det tvärtomsaker. Tex. det var riktigt länge sen jag var sjuk, jag har aldrig tappat bort min plånbok, jag sover alltid bra om nätterna osv. Varje gång jag säger sånt så blir de liksom tvärtom.
Fast jag måste också erkänna att ja är lite stolt över mej som faktiskt fixade min dator i felsäkert läge. Jag grät lite först, sen blev ja arg alabama, sen bad ja pappa köpa en ny dator till mej och sen lagade jag min dator..
Men ja ska fortfarande ha en ny dator. Jag vill ha en minidata. Så den ska ja förhoppningsvis få på torsdag.

Nu ska ja göra nått annat än sitta framför dataskärmen. Tror ja ska sätta mej framför tvskärmen.

Groetjes Janneke

P.s jag sprang lite längre än vanligt idag men kom hem samma tid som ja brukar. Med andra ord: jag kan springa lite fortare nu :)

litet lyckorus

det känns som ja har en ny dator och jag älskar den känslan. Jag har liksom "börjat om" med alla program och de känns så skönt att veta att man inte har nått skräp på datorn. Nånstans inom mej har ja lite nerdkänslor och har liksom gärna ordning på mina dokument, musik och bilder men eftersom jag någonstans förra året lyckades stöka ner min dator rätt rejält har ja liksom inte pallat bry mej om vart ja sparat allt. Med andra ord: jag kunde inte hitta nått och jag började hata min dator. Inte bara för att ja inte hittade nått men också för att den va så jevla slö. Men min lilla plutt till pojkvän är lite bäst ibland och har fixat den :) sånt gör mej glad.
Nu ska den här nerden ut och jogga tillsammans med hennes nya musik som hon precis laddade ned. yääs

Puss Janneke

Pingvinsfest

Denna helgen har ja uppdaterat lika dåligt som vanligt men de beror ju på att ja har så himla mycket att göra...eller?

I fredags va de skola som gällde. Och efter de försökte jag hitta praktik till sommaren. Vill så himla gärna va kvar här i Holland. På kvällen kom Ricky så då blev de gosigos men båda va rätt trötta så somnade tidigt.

I lördag hängde vi i Zwolle centrum och hade de gött i solen. Det är carnevaltid här i Holland nu vilket innebär fest alabama. Vi va inte sena att hänga på så klädde ut oss till pingviner och drog ut på krogen.
Innan krogtime så åt vi oss mätta på tacos hemma hos mig.


Rick, Hanna och Karin mumsar.


Hur kunde folk inte se att vi är pingviner?


Crazy crazy poco loco.

Idag ska ja jogga och kanske hänga lite på en uteservering. De är nice väder!

Groetjes Janneke


puuuuuh...

jag är bakis idag. inte okej att solen skiner och det är värsta sommardagen och man egentligen borde vara ute och upptäcka världen. inte okej heller hur berusad jag blev igår. fattar inte. har hela tiden sagt att man inte blir så full här. men igår slog det till alabama. blaaah.. inte kul. eller, jag hade ju askul men lite mer nykter kunde jag varit. hmmm.. luktar kanske lite bakisångest här??
oh orkar inte blogga eller göra någonting nu. förutom äta, det skulle jag orka göra hur mycket som helst.
snark.

visa hattarna så får ni pop corn


Grattis Carry



Jag ser ut som stryk på denna bilden men bjuder på den för måste gratulera Carry som fick jobb på Mallorca.
Gefeliciteerd :)

Nu blire stan med Ricky.
Puss Janneke

janneke igen

idag tyckte till och med jag att jannekes kläder var lite konstiga(se ovan).. vi skulle ju bara gå på stan och fika så hon var kanske lite väl uppklädd... men hon älskar ju uppmärksamhet.
/hanna

inte okej

...hur dålig elev jag var idag. totalt ointresserad av allt och inte slösurfade jag ordentligt ens. mest stirrade jag bara tomt på min skärm och väntade att någon skulle updatera något roligt på facebook. inte okej. hur kan man bli så loj, lat och trött av två glas vin och tre små öl?? och andra söndagar har jag varit hur pigg som helst efter att ha festat till kl 7 på morgonen.... iofs har jag inte gått i skolan på söndagarna, hade jag gjort det hade jag kanske varit tröttare.
när skoldagen var slut kastade jag och karin oss på våra cyklar och cyklade snabbare hem snabbare än någonsin. vi var båda så hungriga. hissresan upp tog en evighet och innan jag hann ens kasta av mig jackan hade jag satt på pastavattnet. så hungrig var jag. och karin med. hon kom till köket tre sekunder efter mig.
nu kom en handyman för att fixa mitt avlopp. GOTT att slippa bada ikväll när jag duschar.
nästa: maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
/hanna

INTERNSHIP

Den här lilla damen har fått ett internship på en radiokanal i sommar men jag vill egentligen ha på en annan radiokanal. Hur gör man då? Skickar ett mail och säga att jag kanske dyker upp? Hmm..

Och en sak till. Om en vecka är Nina här :) Vi ska göra Amsterdam. Bokade ett hostel till oss häromdagen. Åh jag längtar! Dock är ja lite besviken på vädret. Jag hade ju beställt sol ju..

Jag hänger i skolan nu, men de kanske inte märks för ja gör allt annat än pluggar. Shit vad slow allting går här. Hade iofs precis en egen liten powerpoint presenation. Men den här skolan är ett joke. Men ja gillar chillidill. Och vem vet, vi kanske kör igång riktigt hårt nästa vecka..tveksamt dock.

Groetjes Janneke

skakis och bakis

är de okej att känna av att man har druckit fast man inte druckit så mkt? börjar jag bli gammal och inte längre pallar trycket? antagligen...

Inatt kom je hem rätt sent för att ja cyklade riktigt slow. De va ju så jevla kallt så om man cyklade fort blåste de som tusan och jag tappade känseln i örona. Väl hemma pallade ja inte mer än att slänga av mej kläderna och kasta mej i sängen. Wrong move..
Borde absolut inte glömt att sätta på elementet innan ja somnade för dra åt helveti vad kallt de va inatt. Vaknade av att ja hackade tänder.

Innan ja gick till skolan idag fångade katten en fågelunge. Jag hann inte rädda den. Förlåt

/Janneke

dom berörda byxorna

God morgon!!
här är jannekes ascoola byxor som hela holland tog för pyjamas. jag fattar inte, vilket år lever holländarna i när det gäller mode? det var nån som trodde att janneke redan hade börjat fira karnelav och hade maskeradkläder på sig. (hahahhah) igår fick vi också veta varför så många människor här har uggs på sig, även till en lite finare outfit. här är nämligen uggsen glamourösa och coola att ha på sig. hej-kom-o-hjälp-mig. och lite roligt också hehee. janneke: vi får inte ge oss bara för att lokal befolkningen ligger så mycket efter. alla stora genier har varit missförstådda när dom levt, och efteråt har dom hyllats som genier. picasso sålde inte en enda tavla när han levde. så när vi väl stuckit härifrån kommer alla alltid snacka om dom tre svenska tjejerna som hade så sjuktbra koll på kläder och stil.
nu är det dags att dra sig till skolan. puss! /hanna

hej hej sol

Ja visst vore det skönt med sol.. Jag va så sugen på det idag så jag betalade 13 euro! för att sola i 14 minuter. Inte undra på att ja knappt har några csncash kvar. Varför fick vi allt i en klumpsumma?

Förutom min dyra soltripp har ja trixat med en powerpoint och varit lite suris för att min webcam inte funkar. Hade ju så gärna slängt upp en bild på min outfit nu. Alla holländare kommer tro jag har pyjamas på mej! Men det är ingen pyjamas. Dom är snyggaa! Ja ikväll då jevlar ska ja banka i lite modevett i holländarna i baren. Yääs.

Väntar dock på Karin och Hanna Panna. Så medan ja väntar tänkte ja visa er vad jag vill ha just nu:


Gratis sol! Ja men snälla bjud mej på en resa till nånstans där de är varmt. Jag lovar att ja ska va snäll
under hela resan. Jag lovar jag lovar jag lovar. Jag bjuder på det, men DU betalar.

Puss Janneke

p.s är också suris över att min telefonräkning hamnade på 75 euro!


oma och opas katt



ball va. ja hinner inte skriva nu för den här damen har ännu en powerpoint presentation imorgon. Pallar ej
/Janneke

i skolan

sitter nu i klassrummet och blir smartare och smartare. samtidigt korsar jag mina fingrar och tår och öron och ögon och händer och hade jag haft riktigt stora hängbröst hade korsat dom med, allt för att en grej som Han försöker göra just nu. går det så finns det möjlighet att Han kommer hit snart. hade varit sååååå FETT. hoppashoppas!!
måste också berätta att imorse när jag och karin tog hissen ner från vår åttonde våning så var det en snubbe som åkte med. men han stod inte i hissen med oss utan hissen. sjukt ballt! jag vill också åka så! det fanns en lucka i taket så jag tittade upp, vinkade och sa hej till honom. han var så glad och hälsa tillbaks. jag hade också varit glad om jag hade fått åka hiss så! ska nog byta ut journalismen mot bygg och elektronik, då finns det större chans att jag får åka hiss själva hissen.
och sist: janneke har träningsvärk idag. hahaa! det har inte jag, än. det värsta kommer alltid två dagar efter. och som janneke så var jag inte arg på instruktören igår. i stället var jag hans favvo! fick även visa en sparkserie. det ni!! inte dåligt!
pusspuss nu ska jag fortsätta att bli smart /hanna

skakis utan bakis

idag har jag en gnälldag. Eller ja har inte haft de hela dagen men ja hade de verkligen när jag körde kick and box men Hanna män. Jag är ju van att boxas eftersom ja gjorde de en del i kalmar och i Nässjö. Men instruktören trodde nog att de va första gången för faaaan va han gnällde. Och av hans gnäll blir jag gnäll och jag hade hellre lirat basketboll. Hur orkar folk? Ser ja så sjukt otränad, osportig och osund ut att han måste fråga om han ska hjälpa mej knyta mina gympaskor? Som om ja aldrig haft ett par på mej innan..

Jag överdriver lite men fan ja gillade inte kick and box passet idag...inte alls..kanske dom sista 4 minuter.. men bara lite..

Nu ska ja duscha för trots att ja inte gillade passet så har ja svettats som en gris. Nöff Nöff Knorr Knorr

Puss Janneke


Yäääääs

Hej!
Jag är lite glad nu. Eller ja brukar ju va rätt glad (oftast) men nu är ja lite extra glad. Och de beror på....
.... att ja lyckades jogga 36 minuter utan att stanna hihi :) jag vet att ja är en tönt men till saken hör att ja inte hade någon musik för min ipod är tydligen paj. Så, jag sprang alltså utan music och de är inte min grej! Jag gör nog helt seriöst ingenting utan att lyssna på musik. Jag har alltid radio eller tv på när jag är hemma och om inte så har jag min ipod i öronen. Framförallt så måste jag ha musik i örona när jag diskar och tvättar och allra helst har jag det också när jag duschar. Men..de är lite svårt att ha ipod i örona då. Islandsproblem!

Förutom att ja vart duktig med joggingen så har ja stortstädat hemma, inklusive torkat golv! Supertrist men de behövdes för de här jevla katterna ja tar hand om hårar sönder sig.

Förresten så kom grannen in med blommor till mej igår. Som sagt hände det ett och annat här i fredags och alla grannan gick ihop mot mej. Men dom har tydligen fått lite dåligt samvete och gav mej blommor :) Det är absolut förlåtet. Jag är inte speciellt långsynt fast fan va dom skrämde mej. Vuxna männirskor som går emot en ensam liten tjej (jag).

Ikväll är de kick and box 1,5 men Hanna män. Nice! Sen blire nog att äta lite rökt lax och efter de ska ja fixa mitt rum bara sen är ja redo för en utgång. Ja, Hanna och Karin ska vi inte ta oss ett glas vin ikväll?

Groetjes Janneke

klassens tre nördar

hej vi heter karin, hanna och janneke. vi är tre nördar som pluggar i holland. idag var vi jätteduktiga i skolan. vi gjorde en power point om olof palme. sen hade vi engelska och fick tillbaks våra texter. det var kul. här sitter vi och visar våra finaste miner. visst är vi jätteskojiga.
vill du bli vår kompis?
/hanna

Karin påminde mej om en grej

De va ju inte bara Karin som hade namsdag igår utan det hade ju även JANNEKE JOHANNA NICOLINA MARIA men de va ingen som kom ihåg mej nää..
Karin, de är du och jag mot världen nu. Hur fasen kan man glömma någons/min namsdag? Jag kommer alltid ihåg allas namsdag. Jag viger ju mitt liv åt namsdagsgrattande. Grattis Grattis Grattis



Puss Janneke

pallar inte

Idag skulle jag handla på C100 men de gick inte att betala med kort. Så jag tog mej till automaten för att ta ut pengar men då tog automaten bara emot maestrokort. Skämtar dom eller!? Snark
Jag fick cykle en jevla bit för att hitta en automat som funkade och sen fick ja cykla tillbaka igen och handla. När ska det här landet bli modernt?

Förutom det så kör ja på lite chilledille nu. Jag handlade massa mat så gjorde nyss en god japansk gryta och tog äppelpaj till efterrätt. Men som jag är också cepetrött nu. Precis som Hanna. Det är alltså sant. Vi måste gjort nått jobbigt i skolan idag för annars skulle ja inte va trött..eller?

/Janneke


2011-03-01

WOW. kom hem från skolan för en stund sen och herregud vad trött jag blev. så otippad, på riktigt. har inte känt mig trött idag, visst när brandlarmet började (igen) sjunga i morse så var jag inte världens piggaste och gladaste men inte var jag halvdöd heller. och dagen i skolan har gått bra, har idag även fixat min cykel och skrivit en text om min klasskompis. och vad har jag gjort om inte sovit under de senaste typ tio dagar? okej vissa partynätter har det inte blivit så mycket sömn som behövs men annars har jag verkligen sovit ut mig, varje dag typ. kan inte bli såhär trött av en natt med dålig sömn?
jag sov nämligen ingen vidare i natt, eller jag gick och la mig lite väl sent. jag är ju en liten baby, behöver mina 8 timmar om natten. och förutom att jag gick och la mig alldeles för sent så drömde jag också massa konstiga drömmar. jag drömmer ju jämt, även när jag är i finland och i sverige men här i zwolle drömmer jag något så onaturligt mycket. och helt konstiga drömmar drömmer jag, och jag kan vakna upp då och då och inte veta vad som är sant eller inte. som i natt försökte jag och en man rädda livet av en liten pojke som på något sätt hade fastnat i isen på en sjö och höll på drunkna/frysa ihjäl. visst, alla vill ju vara hjältar men det är okej med sötare drömmar med.
nu ska jag palla min trötta rumpa till gymmet och sen blir det matlagning och sen efter alla dessa aktiviteter ska vi se en film hemma hos janneke. heel goed!

Pics från Österrike


Middagsmys


Och en till middagsbild


Så jekla skönt väder. Men varför är de varmt i Österrike och inte i Zwolle?


Eftersom jag vart lite dålig på att uppdatera i helgen så tänkte jag att ja skulle bomba med inlägg idag. Får de hur länge jag orkar. Jag sitter i skolan och har skrivit en artikel. Elle tja artikel och artikel. Vi har intervjuat varandra och skrivit ner de på datorn..
Jag ska nog jogga lite sen och sen har ja skrivit en lång to do list för nu jeklar ska det prickas av grejer. Med tanke på att datorn har rensats så tänkte ja strukturera upp den lite men mappar och dokument. Jag måste skaffa ett nerladdningsprogram för ja har noll musik. Jag måste även handla en jekla massa för min kvällsmat igår blev crackers med pinda-ost.

Nu kom visst min lärare så nu kanske jag borde sluta.
Liefs Janneke

Liefs, Janneke


Nina Bruuuunch


Egentligen är den här bilden skitful men jag bjuder på den för jag måste berätta för er att nästa vecka kommer min lilla brunke och hälsar på mej :D

Vi har det alltid jäkligt bra. Hon och jag liksom. Nu när ja tänker efter har hon delat typ alla resor med mej elle vad man ska säga. Vi va i Bulgarien ihop och jag kastade nutellamackor på henne. Vi va på Öland ihop och hon fick vänta på mig för ja kunde inte åka inlines. Vi va på cypern, agia napa ihop där vi delade lya. Nina hälsade på mej i London och hon fick titta på när jag halv kissade ner mej av skratt för allt vi hittade på där. Bilder från ovan är också tagen från London. Jag måste säga att jag har jevligt kul med Nina Brunch och att vi klickar fruktansvärt bra. Det kommer bli fett nästa vecka! Välkommen hit, du är saknad!

Groetjes Janneke

RSS 2.0