examen festen

bättre sent än aldrig. Mer än en vecka har gått sedan bästa festen någonsin smälldes av i vår trädgård. Dans, tal, fina presenter o tequila race höll igång till 4 på morgonen och den som var mest taggad.. de va nog morsan..
Kaos fest = kul som fän. 
/Janneke

utgång Jönköping



Ja men visst kan man vara nykter och ha skitkul! Rick tog ju med sig brorsan till Sverige en helg o tillsammans med mina syskon gick vi ut o satte klackarna i taket på Karlssons i Jönköping. Dagen efter var de examen fest.. den bästa festen någonsin .. helt seriöst! så stört grym! mer om den senare..
/Janneke

sådärja

äntligen känns de som ja landat lite. jag ska nämligen va kvar på samma ställe i tre veckor o det gör mig lite lugn. Jag befinner mig hos Rick i Delft. Alltid när jag flyger hit så blir jag så glad när jag landar i Amsterdam och hör folk prata holländska. Jag älskar stämningen o allt där till. Känner mig hemma och gillar ju såklart att ja får träffa killen varje dag. Rick jobbar iofs till sex varje dag (idag jobbar han till sju eftersom vi försov oss alabama imorse). Men det innebär bara att jag har tid att söka lite jobb, göra min extra uppgift till skolan, blogga och skriva för KalmarNytt varje dag :) 





inte alls sugen på ost



men ja är riktigt sugen på att åka till holland nästa vecka. ohja, det ska bli kulmysbrafettroligt.

nästan en vecka har gått

måste tiden gå så fort?

Jag hinner ju knappt med att springa på toa längre. Oma och Opa är ju här o hälsar på och det är väldans trevligt.. men stressigt också faktiskt. Mamma jobbar o likaså gör pappa så jag lyckats bli en underhållare de här dagarna.. lagat lunch, bäddat sängar, städat toa, lagat middag, bakat bröd, skjutsat, handlat, tvättat, diskat, klippt gräset, satt upp tält, bakat gottis osv osv. Men vet ni? det gör mig inte ett dugg :) Jag gillar att tiden gått fort o ja gillar att oma o opa är här. Varför ja gillar att tiden går fort beror på att imorgon ska jag få pussas igen och varför jag gillar att oma och opa är här är för att det är mysigt att ha huset fullt med liv. Fatta att mina morföräldrar är över 80 och de kör fanimej bil hela vägen från Holland. Jag hoppas ja är lika pigg när jag är 80.


Varför är vädret så sugigt här? Kan de bli varmt nu tack! Denna bildet togs i Marmaris ett par somrar sedan och jag fjällade 2 veckor efter att ha varit där. Jag kan t o m tänka mig ställa upp på lite fjällning.. bara ja får sol NU!



inspiration stavas LYCKA

mina inspirationsbilder brukar vara på andra, helt främmande människor.
men inte just idag. för jag hade världens bästa fredag och helg när vi tog examen.
och det är ju ändå kärlek och lycka som inspirerar mest.
/hanna

happy moment


Hanna Sihlman kom till Nässjö i helgen

Vi måste ju fira att vi är bäst osv :) Våran uppsats blev ju nämligen nominerad som en av klassens bästa.. o de känns ju rätt ballt i en klass med bara journalister hihi 

Vad händer nu då? Ja, det är en bra fråga. Ska jobba extra på Smålands Tidningen och sen skriver ja lite för KalmarNytt.. Jag inväntar också (med pirr i magen) om min kille beslutat sig för att flytta till Sverige. 

Nu måste jag springa.. bakar nämligen bröd o de luktar så pass gott att de är provsmaksdags.. trots att ja redan vet hur de smakar hihi. /Janneke

för ja har tagit examen

Ooooh vad det känns sjukt. Journalisten Janneke ska ut o murvla. Yää
/Janneke

Kostar att ligga på topp

/hanna


RSS 2.0