pigg

För första gången i år så vaknade jag halv sju och jag var pigg.. men detta betyder inte att jag gick upp då utan ja låg och gosade med täcket i 45 minuter för att sen gå upp o tvätta och städa. Idag hoppas jag på en effektiv och rolig dag. Fick rätt så läskiga nyheter igår och hoppas med hela mitt hjärta att allt det är över idag. 


Bjuder på en bild från sommaren, visst hade de vart nice med sommar nu?

/Janneke

Älskar att ja va i skolan två timmar innan vi började...

Ja men visst är det kul att inse att man inte börjar klockan nio utan vid elva.. detta EFTER att man redan är i skolan. Jaja, jag bloggar o läser bloggar istället då. Vad finns det att säga om helgen mer än att den var helt fuckin underbar. Skrattat, dansat, ätit gott, bastat, rullat mig i snön druckit, haft kul sällskap och massa nattgäster. Detta var precis vad jag behövde. Och en sak till, hotellet i Nässjö levererade för första gången någonsin tror jag. Jävlar, vilket drag!


Bastade. OCH rullade i snön :) 

Jag trodde Nils ville gnugga rumpa men de va tydligen hans lår ja tryckte stjärten emot. Förlåt


Middag och efterrätt.. det är vi inte vana vid. 


Festen börjar spåra ur så vi drar till hotellet.. 


..och där spårar det ur ännu mera











Bästa kaoshelgen!
/Janneke






irriterande glad och pigg

god, härlig måndag morgon!
.
det känns så bra idag. allt känns bra; livet, mannen, den rena och fräscha lägenheten, skolan, hela den kommande veckan. varför då? ja anledning nummer ett är att jag klarade båda förra veckans utmaningar. först och främst använde jag inte en enda krona (förutom bensinen till oskarshamn men den har jag faktiskt inte betalat än). min ekonomi tackar! det roliga är att det här kommer att resultera i att jag säkert använder dubbelt så mycket pengar den här veckan... men jag klarade utmaningen ändå!
.
den andra utmaningen jag klarade var detox. jag körde ett slags detox förra veckan, så kaffi, socker, alkohol, fisk, ägg, vete och alla mjölkprodukter var förbjudna. och det resulterade i att jag jämt och ständigt var sugen på alla dessa och mycket mer. snark. det "förbjudna" är alltid så lockande.. i övrigt skiljde sig kosten inte så mycket från min vanliga, det var ju mycket grönsaker och nötter. men det gjorde mig väldigt förbannat att jag inte fick äta precis vad jag ville. i onsdags var jag rasande över att någon annan bestämmer över min kost fast det är ju jag själv som bestämt att köra enligt dessa råd. skitsofrent? ja tack. hursomhelst lärde jag mig att maten är mycket mer än bara det man äter.
jag märkte ingen jättestor skillnad under/efter detoxen i hur jag mår. tror man borde ha kört lite mer raw-food för att märka större skillnad. men jag kände alltså ingen nästan religiös upplevelse av harmoni och energi. fast jag är ju pigg och välmående i vanligt fall med. men jaja, nu är min kropp lite renare kanske?? usch vad smutsig det där lät.. nu har jag i alla fall provat på det.
.
och eftersom båda utmaningar nu är över så är jag så himla pepp. jag känner mig så himla fri!!! lälälläläää jag ska göra som jag vill! (säger jag till... mig själv?) nu är det slut på det tråkiga livet: nu tackar inte längre naj till bio, fika, bowling och massa andra påhitt. utan nu ska jag leva och njuta. dessutom händer massa andra roliga saker den här veckan. JA, det är sant, det finns ytterligare skäl för min glädje och levnadspepp. men mer om dem sen!
puss på alla och hela världen /hanna
till och med solen är framme och hälsar! NAM!

ingen innebandy ikväll

det blev ingen innebandy ikväll eftersom Han höll mixern i fel ända när han skulle göra smoothie.
det blev en stor plåster på akuten i stället.
och egentligen är det väl mer synd om mig eftersom jag fick både laga mat och diska.
puuuh.
men ingen fara, vi båda måra bra och är glada.
.
och jag är så himla pepp inför nästa vecka. yeheej!! hade inte velat va min egen psykoterapeut (jag hade nog varit jäv) eftersom mitt psyke är världens största berg- och dalbana. tidigare i veckan har jag varit lite deppig och arg och nu är jag hur glad och förväntansfull som helst. från vafaaan är det fel på mig och världen till wuhuu jag älskar livet!
ja ni hör ni hur det själva.. men mer om den härliga veckan imorgon!
puss /hanna

nu måste jag skryta lite (=mycket)

den här söndagen alltså.. den har varit den mest effektiva i världen!
jag har sorterat alla mina skolpapper och slängt det mesta. gått igenom alla mina saker, sorterat böcker, packat tom en låda till gotland och sorterat alla andra konstiga lådor/skåp/diverse samlingar av saker.
sedan har vi storstädat: dammat, dammsugit, skurat golvet, putsat alla dörrar och skåp, städat badrummet och köket och vädrat mattan och madrasser.
och nu ska vi åka och handla mat till nästa vecka och sen ska vi spela innebandy.
GO TEAM JAG OCH HAN!!
förlåt att jag bli en aning övertaggad. men jag är så otrolig nöjd med vår insats.
.
.
fettaste hår i världen har jag också fått. men det är bara tecken på att jag varit flitig!
/hanna

jag hade fel

visst, vännerna på gotland kanske peppar sönder sig inför matchen mot huddinge.
men den spelades inte idag, utan spelas imorgon.
jag hade alltså fel i mitt förra inlägg. även solen har sina fläckar.
/hanna

jag gör inte som alla andra

det är lördag och jag är vuxen. inte bara har jag vuxenkappan på mig idag utan jag är även i skolan och redigerar en intervju med min morfar som jag har gjort. och vad gör alla andra under tiden?
.
- janneke och folk från hennes korridor peppar sönder sig inför kvällens fester. det blev ingen spontanresa till nässjö för mig eftersom jag inte kan ge upp min utmaning. budgeten håller!
- vänner på gotland peppar sönder sig inför dagens match mot huddinge som börjar alldeles strax.
- resten av mina kompisar tror jag också laddar sönder sig inför någon sorts fest ikväll. eller så sover de bara och tar det lugnt, klockan är ju inte så mycket.
.
men vet ni vad? trots att andra festar, spelar innebandy och slappar så är jag ändå nöjd med det jag gör. morfars minnen är mycket värda.
och OJJJ så vuxen jag lät igen.
.
/hanna
ps. jag lyckades att fixa en gratisbiljett till innebandyn. så Han slipper betala min inträde. vad man kan när man är tvungen!

vad jag sysslat med den här veckan...

idag har jag använt pengar.
och det vore väl inget konstigt men just nu pågår det "inte-använda-pengar-alls"-vecka i mitt liv. ja, det är sant. eftersom jag under de senaste veckorna investerat i massa viktiga saker, såsom en dator, bestämde jag mig för att anta en utmaning. som jag själv kommit på. smart vad? och det var att jag skulle leva en vecka utan att använda en enda krona. (bortsett från mathandeln. och jag använder ju el, internet, telefon osvosv. men ni fattar. inget annat.)
.
och det har gått bra, jag har skippat bio, massa fik och tuggummi. och varit sjukt tråkig. men bra har det gått alltså. och redan när jag bestämde mig för att göra detta gav jag mig själv ett undantag, och det gällde idag. jag skulle få ta bilen och åka till oskarshamn och rösta. för att medborgliga rättigheter/skyligheter går faktiskt före egna utmaningar.
.
tadaaa! finlands sak är min.
.
nu väntar dom sista och tuffaste dagarna av min utmaning.. och imorgon måste jag kanske övertala Honom att köpa mig en biljett till innebandy. ojoj. räknas det som fusk? fast vem frågar jag? det är ju jag själv som kommit på det här! så det är jag som bestämmer. och därmed säger jag att det inte är fusk i fall han helt frivilligt vill köpa mig en biljett till en innebandymatch. punkt.
/hanna

En liten kul grej

Tomas spelade visst upp mitt E-type samtal för ettorna. Nu är jag känd. Iaf i JOm11a.
Med vänliga hälsningar,
Janneke

fair game

okej okej, ja vet att jag inte bloggar.. och anledning till detta är att jag faktiskt inte hinner. Och nu tänker ni säkert, amen vadå, man har väl tid till att skriva ett futtigt litet inlägg. Men tja, ja känner faktiskt att ja inte har tid till något annat än läsa, skriva, tänka, lära mig, plugga, träna, leta jobb, leta boende, laga mat och handla. Så ser mitt liv ut just nu och JAG VET att det är något jag valt själv så jag gnäller inte men fan vad avundsjuk jag är på de som sitter i soffan och kan unna sig att titta på skräpteve en timme om dagen. Jag får ångest så fort jag inte gör något vettigt (såsom till exempel: bloggar eller läser andras bloggar, tittar på teveprogram som jag egentligen inte gillar osv. ).. jag får ångest så fort jag gör något som inte är lärorikt.. och varför? Jo, för att jag ska för fän till New York och praktisera på USA:s fjärde största dagstidning. Nervös? Som fan, jag mår typ illa när jag tänker på det. Jag är såklart jävligt glad att ja fått denna platsen, det handlar inte om att jag inte vill åka längre för det vill jag! Det handlar om att jag just nu känner mig kass, dum, ontihuvudetig och stressad och innan jag åker måste jag bli självsäker, glad, migränfri och leverera det jag lovat.. leverera det bästa av mig själv.

Jag återkommer här på bloggen när jag känner att jag är värd det.
/Janneke

fräschaste i stan

.
sådär såg jag ut för en liten stund sen. rosa och svettig! det är verkligen det nya svarta, år efter år. och det är citron jag har i vattenglaset, om någon nu undrar.
nu ska jag överraska min lärare och min klass och vara i tid. JA det ska jag! och naj jag har inte duschat daaaaa. vem gör det?
/hanna

inte konstigt att jag fick boken "när börjar det riktiga livet" som julklapp. av mig själv.


.
.
mitt sinne är en riktig hoppetossa. den kan aldrig stanna still utan jag längtar ständigt till framtiden, till saker jag ska snart göra, ställen jag snart ska besöka och jobben jag snart ska skaffa mig. jag tänker ofta på alla framtida lägenheter jag ska bo i och alla middagar jag ska äta med mina kompisar när jag är vuxen och har mer pengar, alternativt alla kvällar jag en gång till ska spendera i en svettig innebandyhall. jag är en drömmare, och mina tankar springer ofta väldigt snabbt och väldigt långt bort. och det är ju inte rättvist, eftersom nuet förtjänar all min fokus. det är ju det bästa jag har.
.

och även idag har mina tankar flygit iväg. men den här gången har de inte spurtat mot framtiden utan vandrat tillbaka i tiden. snart har det nämligen gått ett år sedan jag flyttade till holland! och det var igår jag upptäckte'.
min gamla, finska blogg som jag uppdaterade när jag var i holland. och så glad som jag blivit när jag läst i den! vilket land! vilken tid! jag blir så nostalgisk. det är tur att jag även bloggat om de tråkiga sakerna: om rastlösa dagar, om meningslösa skoluppgifter och om klasskamrater som inte kan engelska. annars hade jag nog varit ännu mer nostalgisk.

.
.
jaja... det finns väl inget annat att göra än att erövra hela världen?
/hanna

skit under naglarna

jag har varit både renare och nyktrare än vad jag var när jag kom hem igår/inätras. det berusade tillståndet var självorsakat men smutsen på händerna berodde på cykeljäveln. den där kedjan, jag hatar den!! den hoppar av alltid just när det är skitväder alternativt man har bråttom eller som igår då det var skitväder och man var på vägen hem från krogen. ehhhh..
men idag tänker jag på cykelkedja. i stället tänker jag på vatten, cookies och greys anatomy. och så ska jag lyssna på innebandy om 1,5 timme. tack gode gud jag ska bara lyssna.. fast på kvällen ska jag ge stackars min hjärta en chock och spela själv. jag hoppas att vi kan höras imorn.
det var det. nu vet ni vad som pågår i mitt liv.
puss/hanna

een cappuccino alstublieft. en zon.

gick igenom mina gamla mejl och hittade många roliga kort. hade jag fått som jag hade velat så hade det varit typ sådan här väder i kalmar just nu. och så hade vi bara suttit hela dagen i solen och ätit kakor och druckit kaffi.
.
bilder från zwolle. observera mannen som sitter bakom oss i första bilden.
.
nu är det inte sådant väder så det får bli en annan dag då man tar en kaffi med bara ben. men jag ska inte klaga eftersom jag ska på relaxen idag och bada i bubbelpool och bada bastu. det är väldigt gött det med.
/hanna

vinet gifter sig bra med soppan

vilken trevlig kväll! och det är bara fredag.. ojojoj!
ikväll lagade vi lite exrafestlig mat och till huvudrätt blev det soppa:
.
.
och till efterrätt blev det surdegsbröd:
.
.
mmm!!! och sedan diskuterade vi nobelpristagare.
.
.
livin' the dream! /hanna

Torsdag



Hittade lite gamla bilder men bjuder bara på denna lilla söta Janneke :) snäll o oskyldig o korhårig.. precis som idag minus det korta håret.

Idag har det varit en effektiv dag o jag känner mig mkt bättre igår (hade fetingspränghuvudvärk). Låg i sängen i sjutton timmar iaf o det var nog precis det jag behövde. Lite chillidill. Kikade iaf på tre dokumentärer och jag älskade alla tre. Antar att ni redan sett dem och att de bara är jag som är efter men om ni inte har det så kika på Fahrenheit 9/11, Sicko och Food Inc. Bästa dokumentärerna. 

Hängt lite med Nisse idag.. lärt mig lite om USA osv. Har dessutom gjort ett litet (STORT) uppslagsverk på bara 122 sidor. Det är en liten del av det jag ska lära mig inför USA. 

Nu ska jag unna mej en dokumentär till, zeitgeist.
/Snälla Janneke 



dagens stoltaste stund

men det viktigaste är ju att vara snygg. och jag försökte faktiskt att undvika detta och jag trodde att läget var under kontroll, det gick ju bra när jag cyklade till skolan. men lite vardagskomik skadar ju ingen, tvärtom!
puss /hanna

mänsklig kommunikation

jag älskar när folk verkligen förstår mig, som emma ovan (som kommenterat min datorinlägg). och det ska påpekas att emma inte är sportnörd. när jag och hon kommunicerar är det tvä världar som krockar när sportklyschornas ställs mot schlagers och musikalernas brinnande stjärnor och kärlek. och ändå blir det såhär bra. meant to be, hade väl någon sjungit nu.
i övrigt kan jag berätta att jag har varit och bowlat idag. och jag vann.
det var allt ni behövde veta.
nu ska jag sova. utan min dator. eller? kanske? naj, jag ska sova utan den. på riktigt. jag lovar.. hmm...
/hanna

Om två månader..

SGaah jag kommer bo här om två månader! Shit pommes

/Janneke

WOOPWOOPjippijaijeeeFETTASPEPPyeheeej!!!

LIVET=LYCKA.
kolla bara:
'
ja det är sant! nytt huvud (håret) och dator på en och samma dag. vaio får gå i pension och utväxten är bara ett minne blott. och asrolig dag i skolan har jag också hunnit med.
nu ska jag nörda sönder mig. apple: i'm all yours! (förutom iphone då men en sådan måste man nog också skaffa sig.....)
/hanna

rakt på sak

hmmm varför känner jag att den här reklamen är en aning missplacerad? den kommer upp när man ska se på gossip girl. eller ljuger män när de säger att de inte tittar på den här härliga, bästa tv-serien?
hursomhelst så är reklamen i alla fall tydlig.
/hanna

Varför är jag en slarv-Petter?

Visste ni att jag skulle döpas till Petter om jag blivit kille. Tack för att jag inte blev kallad för det.. även fast jag till exempel tycker rap(p)aren Petter är svinsnygg! 

Tillbaka till verkligheten. Jag sitter i en pluggbubbla och jag känner fortfarande att tiden inte räcker till. Jag ska iaf gå o träna sönder mig på boxen nu, även om ja har träningsvärk sen intervall/flex passet som ja körde i söndags. Mina ögon går bokstavligt i kors. Ogillar att ja sitter framför datorn så mycket! 

/Janneke
P.s Med slarv tänkte jag säga att ja inte sparat mina radio inslag ordentligt. Det innebär alltså att jag ej har några arbetsprov

att göra-listan är nästan tom

idag har jag tvättat alla mina kläder, startat en restaurang, tömt city gross på mat, och snart ska jag vinna tour de france alternativt bli världens starkaste kvinna.
relativt effektivt.
fast okej, jag erkänner. jag överdrev nog lite.
det blev en sardinburk kvar på city gross.
MOHAHAHAAA
/hanna
ps. dagens tanke nr 1 är: varför har man så dålig tålamod?
och dagens tanke nr 2 är: jag måste verkligen börja läsa boken som jag gav mig själv i julklapp. "när börjar det riktiga livet" heter den. jag känner mig träffad redan nu.

det här händer mig ofta

kolla: här sitter jag, ler och blir sen.
som tur gör jag inte såhär när jag jobbar.
skärpning!
/hanna

Nattlig update

Klockan är över tolv och jag känner att dygnets timmar inte räcker till. Hur gör man för att få tiden att räcka till och hur gör man för att formateringarna ska sluta cepa när jag skriver CV?
Idag har det varit en riktigt bra dag. Skolan var kul o jag blev riktigt pepp inför kursen. Vi läser nån sorts projektledning och det föll mig verkligen i smaken. Ja kom hem runt fem och satte mig framför datorn.. oj, jag har därmed suttit här 7,5 timmar i sträck. Allt detta för att få jobb.. Hoppas det är mödan värt. Nu sova. 

/Janneke

mitt känsloliv är en berg- och dalbana

när det gäller mitt känsloliv så har årets trender hittils varit de samma som tidigare åren: upp och ner, svart och vitt, och allt där emellan. jag börjar faktiskt skratta lite om jag jämför hur jag kände en vecka sen och hur jag känner nu.. och för er(=män) som undrar hur detta är möjligt kan jag berätta att förklaringen ligger i alla resor: finland-kalmar och kalmar-gotland-kalmar.
.
ARBETE
en vecka sen: ångestångestångest vad vill jag egentligen, hur ska det bli, och finns det någonting överhuvudtaget??? en dag vill jag vara någon slags chef, jag vill ha ansvar, jag vill göra karriär, hur ska jag lyckas med allting? iiiiiIIIIIIKKKK!!!
nu: jag är så pepp! vill börja på en gång! och satan i gatan vad hårt jag ska jobba. det kommer att bli bra!!
.
KÄRLEK
en vecka sen: ohh vad jobbigt det är att vara kär i en gotländsk kille.
nu: jag älskar kärleken!!
.
INNEBANDY
en vecka sen: jag har gjort mitt. jag känner mig faktiskt färdig. det är dags att satsa på karriären.
nu: jag vill spela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
så alla ni hundratusenmiljoner människor som någonsin varit kära i mig men som jag inte varit kär i: njut av den lättnadskänslan som nu fyller era hjärtan. det kan inte vara lätt att dela sitt liv med mig. eller ge mig råd. fast å andra sidan: så har man alltid rätt, oavsett vad man säger. det är bara en tidsfråga.
/hanna

någon som kan ge mig en trisslott med vinst?

Måste hyrorna ligga på 10 000 i månaden eller? Hur fasen ska jag har råd med det? Det är faktiskt första gången jag säger de här "jag borde jobbat extra". 
/Janneke 



tagit pysslandet till en ny nivå







Fick en almanacka av mamma i nyårspresent. Man får pimpa den själv o det var precis det jag gjorde under fyra timmar igår kväll. Köpte MASSA bräna mandlar o tryckte i mig dom medan jag skypade med R, klippte o klistrade o kände härlig ny energi komma tillbaka. Bästa fredagsmyset.

/Janneke

mitt liv på gotland

såhär brukar jag se ut på gotland. eftersom det är en ö, och alla känner alla, är det väldigt naturligt att vara naken här. det finns ingen som skäms över det, eller vissa kanske gör det, men grupptrycket tvingar även dem att leva enligt naturalisters lagar. det skulle ju vara en aning stelt om man kom till jobbet på morgonen och kollegan hade kläderna på sig...
den här bilden tog jag direkt efter att jag hade varit ute och joggat. det är så smidigt här på gotland. först joggar man, naken såklart, och sen hoppar man direkt in i duschen. inga krångliga klädbyten eller svettiga sportkläder. dessutom känns det härligt att jobba naken i detta, friska vintervädret. det piggar upp ordentligt.
om saftlandet bara kunde följa öjns exempel..
nu ska jag ta på mig skorna eftersom jag ska på restaurang ikväll. och då är det viktigt att man har skor på sig. hallå det är ju restaurang vi snackar om! folk vill inte äta bland massa nakna fötter...
/hanna

Jeroen Paap


Fina du, för alltid i allas hjärtan.

Jag tänkte mycket på dig igår.

ny dag nya möjligheter

Efter en trevlig fika (innan toalettstädningen) så gick ja till TGR för att köpa ett fotoalbum. Tyvärr hade de inte de ja ville ha så de blev inget nytt. Jag som hade tänkt att göra ett till mami o papi. Istället gjorde jag ett till mig själv (för ja hade ju ett tomt fotoalbum hemma). Ja fick de fotoalbumet i julklapp av Nikki o därmed kan ja ju inte ta och ge den till någon annan. 

Jag gjorde iaf ett Jul/Nyår album o ja är väldigt nöjd. Jul o Nyår 2011/2012 måste ändå varit bland de bästa tiderna tillsammans med familj och vänner hittills. Njöt nästan så mycket så att ja började spinna som en kattsing. 







Min kamera skärm är krossad o jag kan därmed inte se vad jag tar kort på. Ändå rätt bra försök eller? Jag vet dock att bilderna är "lite" gråa och pixliga.
/Janneke

på resande fot, igen

kalmar: tack för den här veckan. det har varit härligt att träffa alla bästa människor igen.
nu åker jag till gotland över helgen.
vi ses igen nästa vecka.
puss hanna som aldrig får nog av att packa och packa upp sin väska. det är så hiiimla roligt.

Torsdag, dagen innan fredag.

Ser nu att jag va så arg i går att ja stavade fel på ordet inkompetent. Gud vad jag är inkompetent då! 

Dagen har varit bra. Efter ett givande opponeringssammanträde så kändes det som en liten sten försvann från axlarna. Att jag dessutom igår lyckades boka en tid på ambassaden känns också skönt. Att det viktiga papret som jag måste ha med mig skickades till Nässjö är kanske irriterande för vissa men jag bryr mig inte längre. Jag får väl hämta upp de innan ja åker dåå. Jag är med andra ord helt likgiltig när de gäller de här visumet. 

Jag har skrivit en lång och härlig to do list men innan jag tar tag i den ska jag städa mitt katastrof stökiga rum. Funderar till och med på att städa toaletten (uuh). Efter toalettstöket är det fika dags i stan. Äcklig kombination, städa toa och sen fika. Kanske ska vänta med att städa toan.. risken för att sitta o peta i sig toabaciller i fikat är något jag helst utesluter. 


Såhär såg jag ut förra gången vi fikade.. Då var det sommar då var det sol, då var det koskit i magen. 

/Janneke

hur jävla inkompent får man vara?

jag tror jag ska gå o hänga mig ett tag. Hur i självaste fan (sorry för alla svordomar i detta inlägg) kan någon stava fel på mitt jäääävla namn tre gånger? Och det går fan inte o ändra längre för det är på ett jääääävla kvitto som jag behöver för att få de där förbannade visumet. Jag ska inte skriva mer för snart så straffar Gud mig men helt seriöst.. de bara brast när jag läste mitt namn på kvittot.. felstavat igen men den här gången på mitt förnamn. Jag är så trött. Jag orkar fan inte de här mer.
/Janneke

konkurs? ja tack, _nu_

det är tur att jag har så mycket tålamod.
jag är absolut inte en sådan person som måste få allt färdig här och nu, på en gång. har jag fått för mig att till exempel köpa någonting kan jag lätt vänta ett par veckor eller fyra om det behövs. det gör ingen skillnad. jag är en eftertänksam person, så ett par veckor till är bara positivt.
.
ELLER NOT.
.
idag skulle jag äntligen köpa en dator. jag gick till mac store här i kalmar och blev så glad när de sa ett pris till mig! konkurs här kommer jag, tänkte jag och började planera hur jag skulle nörda hela eftermiddagen.
gick till kassan och TÖÖÖT priset var fel. snark.. okej då beställer jag den på nätet, tänkte jag, det tar ju bara ett par dagar extra.
sen klickade jag in allt på apples hemsida, fyllde i min adress och blev alltmer gladare, pirrigare och peppad. om fem dagar får jag en ny dator, jag får en mac!! tänkte jag. leendet på mitt ansikte växte och blev bredare och bredare tills.....
det var dags att betala och jag insåg att pengarna ligger på mitt finska konto som jag inte har visa kort till.
så nu måste jag vänta tills pengarna har flyttats från mitt finska konto till mitt svenska konto. vanligtvis brukar detta ta 3-5 dagar. sen kan jag köpa en ny dator.
jag vet, det är riktigt dålig stil att klaga över hur jobbigt det är när pengarna överförs från ett konto till en annan. och jag vet att några dagar gör ingen större skillnad, jag har ju sparat till det här sedan sommaren. har jag pallat vänta i så många månader pallar jag väl vänta två veckor till.
.
men jag är en barnslig människa så jag ser ut såhär just nu:
.
.
/hanna

LOL jag nördar WTF DIY

17 014 items.
62,2 GB.
gissa vad det är?
.
det är bildmappen på min datorn. den innehåller alla mina bilder från åren 2009,2010 och 2011. jag håller precis på att säkerhetskopiera den nu när 2011 tagit slut. och nej, det är inte första gången jag gör såhär, SÅ livin' on the edge är jag inte, men nu har jag rensat lite i den så jag måste göra nya kopior på alla år. sjukt att jag kommer ihåg hur min pappa köpte en värstingdator som hade 6GB minne. det var så häftigt! jag var kanske 12 år gammal och hur stolt som helst. och nu har jag mer minne på min mp3spelare. och bara mina bilder hade fyllt den datorn över sex gånger om. oj.
.
för övrig vore det intressant att veta hur många GB fylla jag har på min dator.. en och annan bild är ju tagen i berusad tillstånd. det är tur att man inte alltid vågar ha kameran med sig. värsta stunderna finns nog inte fångade på bild... (förutom en stund då, men det är en annan historia som jag inte tänker mig att berätta)
/hanna

Hanna eller Janneke?

Hej Hanna här. Jag lägger upp den här bilden för att jag tkr den är fin. 

Idag har jag, Hanna alltså, haft väldiga problem med att gå upp ur sängen. Jag var svinigt trött och ville mer än gärna stanna kvar där o sova för alltid typ. När ja väl kom upp och tittade mig i spegeln ville jag gå o lägga mej en gång till. Kan man vara blekare? 
Efter detta kära återseendet i spegeln satte jag mig framför datorn och letade lägenheter i NY. Genomsnitthyran liggen på 9500 kr/månaden. Yeej tänkte jag.

Sen vart de lite opponeringskaos i skolan och efter de så tryckte (bokstavligt) jag i mig en tacosallad. Va skithungrig. Dumt som tusan eftersom jag ska gå och träna nu.

/Hanna

P.s okej okej, jag erkänner.. det är inte hanna som skriver utan Janneke.. Det är så att jag har en kille som tkr att skriver om honom hela tiden och att vår blogg är fånig. Därmed tyckte jag han gjorde personangrepp och vägrade därför att blogga om honom om det inte var så att det var nödvändigt. Men tja, jag gillar denna bilden på oss och därför lägger jag upp den. Hör du det Rick!

Förstår ni hur kul jag hade helgen i Göteborg









Helgen i Göteborg var riktigt kul. Jag har redan betättat om den här på bloggen så ni slipper höra på det en gång till.. men titta på bilderna, ser ni vad roliga kompisar jag har? 

/Janneke

dagens islandshäst

... är att min internet är så dålig. och jag blir arg eftersom:
a) jag vill skypa med Honom
b) jag vill titta på grey's anatomy. det har äntligen kommit ett nytt avsnitt.
mrrrrrrr på min internetleverantör!!! mamma och pappas internet var mycket bättre. där fick du!!!
/hanna

brrrrr

brrrrr jag fryser. när jag åkte igår från finland var det -19 grader där. och här i kalmar är det cikurs -5 grader. och här fryser jag! men här finns havet. så det är kallt.
.
jag är alltså tillbaka i sverige, småland och kalmar. det känns helt okej, första dagen brukar vara mycket segare än såhär. men det kanske beror på att jag åkte så sent igår kväll. kändes faktiskt att jag fick en hel extradag i finland eftersom jag flög så sent och det gjorde mig väldigt glad. och så hann jag inte ens vara ledsen över att ha sagt hejdå innan det var dags att sova. bra koncept alltså.
.
och idag har jag ju redan fått hänga med jannekemään. det gör mig alltid väldigt glad! vi var och fikade och pluggade och janneke gick se hur vuxen jag blivit. har ju värsta vuxna kappan och posh skinnhandskar. saknas bara ett vd-jobb. men det är frågan om några år bara.
.
så andas ut finland, jag har lämnat landet. och gör dig redo kalmar, nu startar mina sista tre månader här. woop woop!
/hanna

Vackra landskap





Jag hade önskat att de vackra landskapet, söndagstipsrundan och det härliga vädret kunde göra mig pigg och glad. Inte tvärtom.
/Janneke

Mysdag

Nu har alla gäster åkt ifrån oss så jag mamsen och papsen är "ensamma hemma". Skönt för mig för jag blir bortskämd med pizza, bio och godis. Såg Sherlock Holmes 2 och jag gillade den, framförallt musiken och klippningen. Bra jobb! 

Nu ska ja lägga mej o kolla på Teen Mom. /Janneke
P.s bästa blogginlägget någonsin!

bästa livet med bästa människor

satan i gatan, jag har världens bästa syskon. och de har hittat världens bästa människor till sin sida.
läs: vi hade syskonfest igår och det var asroligt och jag tycker återigen att finland och sverige ligger för långt ifrån varandra.





och dagen efter festen är jag den första som vaknat. kunde inte sova. så jag steg upp, la mig på soffan och slappar nu här. gjorde samma sak igår, fast hemma hos föräldrarna (inatt har jag sovit hos min bror och hans fru). och gud vad det är gött att bara lata sig på soffan och se på tv. älskar att vara ledig.
/hanna
ps. kalmar, vi ses imorgon.

Rick har stått ut med mig ett år idag :)



Och det är jag ju ganska glad för :)

Torsdagsfest



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Linas födelsedag. Därmed ska man ta på sig finklänningen o ställa vinet kallt. Jag tkr de är kul med födelsedagar men jag tkr det är mindre kul med vin.. detta för att jag haft ont i huvudet så länge nu.. o att ja sover sämst. Jag kan liksom inte somna och när jag väl somnar så drömmer jag om att mitt visum nekats på mailen så när jag vaknar vågar jag inte ens titta på mailen för jag är rädd att det är sant. Jag oroar mej en del för framtiden också. Jag vill ju så gärna få bra jobb, men jag vill ju så gärna vara med Rick också, att vi får bra jobb båda två i samma stad liksom. Han hade iaf arbetsintervju idag o jag håller tummarna om att de gick bra :) 

Dagen idag började bra för vi tjejer träffades på hotellet o åt frukost där. Myselipys osv. Igår va de också rätt mysigt eftersom jag badade jacuzzi utomhus när det snöade. Hur häftigt som helst. Jag försökte ta bilder med min kamera och det blev ju bra. Titta bara hur fin Elin är på detta kortet: 



/Janneke


awwwwww

det går inte att vara sur över en lägenhet när det kommer en hel skolklass till redaktionen. hihii de är så små och söta! och förstå hur vuxen och stor jag är i deras ögon! tur att jag har en långkjol på mig så att jag ser ut som en trovärdig, granskande journalist.



/hanna

snark

nu ska jag vara gnällig.

jag och Han har haft en riiiiktig drömlägenhet på gång i visby. eller på gång och på gång, vi trodde faktiskt att vi redan fått den. vi mejlade med hyresvärden och de skulle skicka konktraktet till oss och allt det där, och allt kändes jättebra. det kändes att vi hittat en grymt vacker och fin och lite dyr lösning på vårt bostadsproblem eftersom vi skulle ju åka på att betala dubbelhyra i ganska många månader. jag flyttar ju till gotland när min praktik börjar, dvs. i slutet av mars, och Han flyttar när Han är klar med skolan, dvs. i juni. men det är inte lätt att hitta året-runt-boende på gotland, speciellt på våren, och den här lägenheten var så fin, och läget var perfekt, så vi tyckte att det var värd några månaders dubbelhyra. livet är ändå bara en stor konkurs. jag började genast drömma om att vakna i den här vackra, härliga lägenheten, och hur jag varje morgon skulle dansa på takvåningens träplankar och livet skulle vara precis som i filmerna där karaktärerna alltid har värsta drömboendet.
men imorse fick vi reda på att vi inte alls fått lägenheten! utan att de snart ska ha en visning för alla intresserade. och de har bokat sex timmar för den här visningen! så gissa hur många intresserade de lär vara!?! och alla dom lär ha hundramiljoner kronor på sitt konto och tusen fasta jobb (men ändå vill de bo i en hyresrätt). snarksnarkSNARK.

och nu ska jag sluta vara gnällig.

för vi kan inte göra något annat än vara precis så charmiga som vi kan vara, och övertyga hyresvärden om att vi och lägenhet hör ihop. att vi matchar, vi är meant to be, a lovestory, allt det där. och jag hoppas verkligen att både vi och hyresvärden känner så när vi träffas på visningen.
och snälla lägenhetsgudarna, fixa det här åt oss, snälla?
/hanna

sista rycket

Jaa det var det där med inspirationen. idag var den inte riktigt närvarande men jag lyckades ändå få mkt gjort. bra jag! o imorgon jobbar jag sista dagen. så imorn är det all in och ut med det sista kreativitet, för sen är jag ledig och då ska jag inte tänka på artiklar och nyheter alls! och det känns faktiskt fetttttskönt att vara ledig i några dagar, även om jag gillar mitt jobb. men man har inte så mycket liv när man jobbar och bor ute på landet. men under resten av veckan kommer jag leva 200% typ, äta på restaurang, träffa vänner, hänga med morfar, fika, festa, gå ut, slappa och jag har även tid att vara spontan, ojojoj! och packa ska jag också, troligen cirkus två timmar innan mitt flyg går då jag borde vara på väg till flygplatsen.
det blir bra det, mycket bra.
/hanna

på jobbet är hon inte

inspiration, var är du? inte här iaf, inte just nu iaf.
hoppas vi ses snart?



/hanna


Härligt kaos

Det är ganska tyst hemma.. och det känns ju lite konstigt med tanke på att det varit liv och rörelse här dygnet runt. Nästan alla barnen Wackerberg har åkt hem till sina numena hemstäder (jag är ju kvar i Nässjö). Livet har börjat igen. Jag skrev mitt CV färdigt idag och va dessutom och joggade en sväng. Joggade även igår men idag kändes de lite bättre.. de blev snöstorm dock så jag blev mer eller mindre blind när ja sprang så de va nästan att ge upp. Men ja kämpade mig in i mål och firade med lite gourmet när jag kom hem. 

Imorgon ska jag dra till Jönköping med Nina och sen ska det bubblas jacuzzi utomhus. Jag tar min sista dag ledigt imorgon för på torsdag och fredag ska jag bli allmänbildad, alltså läsa tidningar igen. Tog en paus från det under julen.. fy skäms på mig! 


Barnaskaran leker fint i vardagsrummet.

/Janneke 



Fortsättning

Nu forsätter min årsresumé.

Augusti

Sista dagen på praktiken och de är så pass nöjda att de vill ha mej kvar under hösten. Rörd och glad än en gång. Firar med Mikaela som kommit till Holland. Även Katja är fortfarande i Holland så vi gör Amsterdam som vi gjorde förr: Malibu med is fyllan kom utan malibu. 



  • Har praktik på Sanoma Media. Tittar på barn medan de spelar tv och dataspel och intervjuar dem sedan om vad de tyckte om de.

Gör om Ricks pojkrum till ett mansrum. Målar om och hänger upp nya saker på väggen. Vi sliter hårt och tjafsar men resultatet blev bra och fint. 



Jag fyller 23 år och det kan har varit mysigaste födelsedagen ever. Blir väckt med frukost på sängen och massa pussar. Rick har dessutom blåst upp typ 20 ballonger klockan halv sex på morgonen. Rick drar till jobbet och jag unnar mej ett frisörbesök och pancakes. Tittar på Teen Mom halva dagen och trivs. På kvällen kommer Rick hem med tårta som det står grattis på födelsedagen på svenska och sedan dyker de upp folk och festen drar igång. Härlig överraskning.



Dagen efter åker jag och Rick till ett slott för att njuta av vår sista helg ihop. Mysig och romantiskt med promenader och middagar. Vi belv anfallna av en fladdermus på natten men förutom det var det en väldigt härlig helg. 



  • Jag flyttar hem till Sverige och om någon berättat för mig hur svårt det skulle va att lämna Holland och Rick så hade jag inte åkt.
  • Jag hittar ett ciggpaket gömt i en vas i mitt rum. Det har antagligen legat där ett x antal år.
  • Flyttar tillbaka till korren. Pirrig och nervös! Kul att träffa alla igen men saknar Rick väldigt mkt. Börjar skolan igen och det känns tungt. Noll motivation.
September

Lina och Malin på besök i Kalmar. Fikar på Öland och festar sönder oss. Jag börjar må bättre och känner att de är skönt med lite rutiner igen. 

  • Överraskar Rick och dyker upp hemma hos honom en vecka för tidigt. Firar hans födelsedag och myser ihjäl oss. Fick lifta över gränsen från Tyskland men blev varken våldtagen eller rånad.
  • Äter indonesiskt hos mormor och morfar.
  • Åker hem från Rick. Största mardrömsresan; missar tåg, hittar ej buss, övervikt på bagade, svettig som en gris, trött och ledsen.
  • Får praktikplats på The Jakarta Post. Glad och pirrig.
  • Kommer igång med träning och det känns gött!
Oktober

  • Får praktikplats på the Daily News New York. Cepeglad och lycklig och skrytig och allt.
  • Tillbringar en helg i Göteborg hos Hanna, Sophie, Mikaela och Katja. Träffar också Josefin. Kul och härlig helg med utgång, god mat och tjejsnack.

Rick kommer till Sverige och jag är pirrig och nervös. Så himla kul att ses och man bli nykär varje gång man inte setts på ett tag. Vi badar badtunna med vänner och har det bra.







  • Åker med Rick tillbaka till Holland och har semester en vecka där. Min cykel blir stulen.

Åker hem och överraskar mina päron. Härligt att vara hemma. Tapas och vinkväll med tjejerna hemma. 



November

  • Börjar gilla att gå upp tidigt. Pluggar en del med Hanna och jag gillar de.
  • Har en helvetestenta. Visar sig senare att jag får VG på den..

Åker till Holland igen och lika pirrig som vanligt :) Klär ut mig till Sinterklaas på en spansk fest. Dansar halva natten och har riktigt kul. 



Har en familjehelg i Växjö. Åker skridskor, bakar och har det allmänt nice. 





December

  • Betalar första delen till visumet men panikar över att de går så trögt.
  • Julbord och julstämning. Jag tränar mkt och gillar läget på livet. Hänger mkt med Hanna.
  • Lillasyster på besök i Kalmar.

Föräldrar betalar hem mig och de uppskattas. Bakar och stökar hemma och längtar till jul. 




Rick kommer till Sverige och vi kör en helg i Göteborg med Liseberg, utgång, universeum osv. Har en bra helg tillsamamns med tjejerna i Gbg. Åker hem till Nässjö och firar jul och nyår och har det allmänt gött. Har haft en otroligt bra jul och träffat massa folk som jag inte sett på väldigt länge. Nästan inlägg blir de bildbomb från de 2,5 veckorna jag inte bloggar ordentligt. /Janneke

tillbaka från drömmen till verkligheten

Sådär, då var det tillbaka till verkligheten efter tre underbara veckor. Min man kom ju till mig och vi tillbringa dag som natt ihop i nästan 2,5 vecka! Helt underbart, härligt och mysigt men nu är den biten över. Jag dropade av Rick och hans bagage på Landvetter igår och fick vinka av kärleken i mitt liv. Jag är inte bitter, det är jag absolut inte, men hade det inte vart så mkt lättare om vi hade bott i samma land?

Men, nu ska jag inte sitta här och må dåligt över att han åkt utan istället ska jag berätta för er vad jag gjort genom året 2011, ett år som nog kan beskrivas som det bästa hitills.

Januari

Allt började med att jag firade nyårsafton hos Rick. Jag flög dit den 31 december och hann därmed inte riktigt få nyårskänslor men de va roligt ändå. Vi satte klackarna i taket fram till fem på morgonen och ja va helt förstörd dagen efter. Efter ett par dagar bestämde sig Rick för att han nog också var kär i mig och därmed blev vi ett par den sjätte januari 2011. 



Jag åkte tillbaka till Sverige igen för att i princip packa om väskan igen för nu skulle jag flytta till Zwolle för att plugga där ett halvår. Innan flytten till Zwolle hann jag festa bort mitt bankomat kort i Malmö och vara hos Rick i tio dagar och njuta av att fått CSN för 5 månader på en gång. Jag tyckte jag var rik och köpte massa onödiga saker. 

Februari

Flytten till Zwolle gick smärtfritt och när jag anlände till mitt nya hus kände jag mig rätt nöjd. Jag hade ju liksom ett stort hus för mig själv och det enda jag behövde göra var att ta han om min hyresvärds katter. Rick sov hos mig den första natten och det uppskattades till tusen för vet ni, det var första gången någonsin som jag bodde helt ensam, utan andra människor i huset. Sov förfärligt dåligt o blev rädd för minsta ljud.






Jag träffade Hanna och Karin i Zwolles centrum och vi var pirriga inför skolans start. Men, vi hade inte behövt vara så pirriga för skolan i Zwolle var ett skämt.. och jag tog det som ett skämt också. Återkommer om det senare. 

Jag åkte till Österrike med familjen och det kan ha varit bland de bästa veckor på året. Vi åkte skidor (såklart) åt massa god mat och drack litervis med varm chockladmjölk. Min familj åkte hem 2 dagar innan mig så jag va kvar i Innsbruck två nätter och turistade lite. Jag festade med Aussies och hälsade på prinsessan i hennes gamla lya. Det var härligt att resa själv MEN jag hade gärna delat Innsbruck med någon för fy satan vad fint det var. Innsbruck är en stad som ligger mellan två berg, djupt ner i en dal liksom. Helt underbart vackert!





Pendlade massor mellan Delft och Zwolle för övrigt och njöt av livet med extra mkt ledighet. Hängde mkt i stan med Hanna, Karin och vinglasen. 

Mars

Nina kommer till Holland :) Sover på The Flying Pig Hostel i Amsterdam o går på Anne Franks museét. Äter massa holländksa gottigheter och shoppar. Dagen efter åker vi till Zwolle och festar fram tills att Ninas taxi ringer på dörren för att hämta henne och ta henne tillbaka till Sverige. Galet kul utekväll. 



I Österrike ramlade jag ganska illa på min svanskota och bestämde mig i Mars för att gå till läkare. Att ligga med en halvnaken rumpa i vädret hos okända är inte nice. Inte heller var det nice att min svanskota var sne och att det i princip inte går att göra något åt det. "Köp en gummiring att sitta på".

Jag och Rick ger oss ut i naturen i Delft och cyklar runt. Äter pancakes och sitter dessutom i t-shirt för att det är så varmt i mars!



April

Jag och Karin får för oss att cykla till Kampen i motvind. De var långt och jobbigt men lätt värt efteråt. Vi åt lite glass o gick på stan för att sen cykla tillbaka de 17 km som det var. 

Jag bråkar med Rick för första gången.

Fick min praktikplats på en radiostation i Hilversum. Känner mig glad och lycklig över att kunna vara kvar i Nederländerna över sommaren. Frågan är dock vart jag ska bo? 

Rick gör iordning en garderobshylla åt mig i sin garderob. 

Den 24 april 2011 badade jag i havet för första gången. Det var då alltså varmt och fint väder.



Det firades även Koningedag i Amsterdam. Jag hade problem med att hitta Hanna och Karin i stan men när vi väl hittade så var det jag, Karin, Hanna o vinglasen återigen.  



Maj

Intoducerar Primark för mig själv. Shop until you drop. 

Elin, Jessica, Lina och Malin kommer på besök. Fixat lägenhet i Amsterdam så det var precis där vi höll hus. Festades varje dag och gissa om de va kul? Svar ja! Otroligt kul helg med tjejerna. 








Kör en Janneke dag med snacks, ansiktsmask och Gossip Girl en hel dag. 

Firar Karins födelsedag på ett SPA där alla är nakna. Både män som kvinnor. Yäh



Rick föräldrar ger oss 500 euro att spendera på semester. Jag blir rörd och glad för semester är ju alltid gött! Vi börjar titta på resor till Sicilien eller Portugal. 

Får en fotobok av Hanna som gör mig rörd den med. Bästa Hanna som alltid fixar och donar. 

25 maj 2011 var jag nog lyckligast ever för det var den dagen jag flytta från Vincent, min hyresvärd. Han hade tydligen gjort ett medvetet val genom att inte ligga med mig. Det va så han sa iaf. Han var dum i huvudet och den skräcken, ångesten, äckelpäckelheten och stressen han gett mig var som bortblåst den stunden jag gav tillbaka nyckeln till huset. Hej då din äckliga diarrébajsklick hade jag velat säga. Istället sa jag ingenting utan jag var trevlig och tackade för allt. 

Jag och Rick flyttar ihop och storhandlar för första gången. 

Juni

Jag och Rick bokar Portugal. Vi ska vara där i tio dagar och det känns helt underbart. 

8 juni drar vi till Sverige för att fira lillebrors student. Härliga dagar tillsamamns med familjen, Rick och Femke. Vi rider häst också. 



Efter ett par dagar hemma drar vi tillbaka till Holland för att sova en natt och sedan bege oss mot nästa flygplats. Vi ska nämligen till Portugal.



Mina föräldrar träffar Rick föräldrar för första gången. De slår inte ihjäl varandra så jag antar att vi fått deras blessing muhaha vad töntig jag är.

Jens och Rickard på besök i Holland. Vi åker till Walibi nöjespark och åker sönder oss. 

Jag börjar min praktikplats och tkr det är skitroligt. Får göra massa häftiga saker och vara med i studion. Arbetet är tufft och de räknar med att jag kan massa. Jag gillar utmaningen. 



Juli

Anna kommer till Holland för att gå på SENSATION WHITE med oss. Vi dansar i nio timmar i sträck och kommer hem halv tio på morgonen. Rick är helt förstörd efter att ha varit uppe i 1,5 dygn. 







Mkt praktik hela månaden och ja gillar de. Festar en del i Delft på helgerna och det är kul det med. Har rutiner för första gången 2011. 

Provar på Flowboarden för första gången (typ som att surfa). Mkt kul men ramlar och sträcker nacken. Smärta!



Får en räkning på 2800 efter att ha varit hos läkaren i Holland. 

Katja hälsar på i Delft. Vi går på Harry Potter och dricker lite öl men Katja blir sjuk så det blir en tidig hemgång, vilket också kan vara skönt ibland. 

Okej det var en liten/stor resume om lite mer än halva året. Den andra delen kommer senare för nu ska jag antingen jogga eller skriva CV. /Janneke



Älskade Jeron, ett gott nytt år till dig också.


en film om mig och det glada livet

hade mitt liv varit en film så den gångna helgen definitivt varit med i den. först och främst för att jag efter jobbet igår hämtade kinamat. och det, om någonting är precis som i filmerna: huvudkaraktären, som är en ung kvinna som jobbar med media, hämtar kinamat för att sedan titta på en romantisk komedi (bridesmaids) hemma i sin stora, men mysiga new york lägenhet. okej nu var jag hemma hos mina föräldrar, men kinamat var sjukt gott och filmen var rolig, och hallåå filmen om mitt liv vore ju baserad på verkliga händelser. alltså är det tillåtet med små justeringar om storyn så kräver...

och tidigare i filmen hade tittaren fått se hur jag firat nyår i en cool, glittrig klänning med världens roligaste vänner. och publiken hade blivit smittade av den glada stämningen och de hade skrattat med mig och blivit lyckliga över att titta på min lycka. och de hade börjat nicka med när de hade sett hur jag stutsade upp och ner på spelningen jag var och såg. och det hade fått känslan att shit, livet är verkligen härligt. och att finland och sverige, i synnerhet gotland, ligger för långt ifrån varandra.

och precis innan man hade gått över till gårdagens arbetsdag och det där med kinamat så hade tittaren fått se hur jag på vägen hem i spårvagnen diskuterade med ungdomar om ungdomsgårdar och andra samlingsplatser i helsingfors. när jag kröp under tecket vid två tiden undrade jag faktiskt varför jag inte satsade på karriär som socionom.

det enda som dessa filmscener saknade var nyårskyssen.
... men jag tar hellre tusen kyssar i vardagen än en vid årskiftet.
men summasummarum: jag hade en bra helg.
/hanna


det var såhär de beskrev arbetslivet i skolan


eller?
/hanna


Gott nytt hår

Vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej va med om nån krock. /Janneke

dagen efter

god, tidig, morgon! jag ser nästan likadant ut idag som igår. det är ju tur eftersom jag ska jobba. det är därför jag är uppe så tidigt. shit, jag ska senare idag besöka bb... hur ska jag göra att jag inte ser dagen-efter-fest-ut? kanske borde ta bort blå nagellack.. fast samtidigt det gör jobbet mycket roligare när man har färg på fingrarna! mycket roligare att skriva då.
jaja massor av kokosvatten borde göra tricket. dags att påbörja arbetsprocessen!
/hanna

RSS 2.0