en berättelse om en härlig dag

det var en solig och varm lördag då två coola tjejer, hanna och karin, tog tåget till amsterdam. tjejerna var jättepirriga och lite nervösa och snabbt också väldigt uttråkade. men resan gick bra och väl framme möttes dom av jätte många turister och jätte mycket sol. tur att tjejerna själva inte såg ut som turister BILD 1.
en annan som också välkomnade tjejerna i amsterdam var mannen men stora bollarna. han bad tjejerna att klä av sig och gav karin även chansen att ta på honom. karin tackte vänligt naj. men hanna tog av sin kavaj, dock inte för att mannen bad för det. utan för att det var för varmt att ha en kavaj på sig. BILD 2.
tjejerna gick runt i den stora, fina amsterdam och besökta några affärer. efter mycket om och men hittade tjejerna även till bershka där hanna köpte ett par jeans och en hatt. och hon blev väldig glad eftersom hon hade försökt göra samma sak i torsdags när hon var i amsterdam men då kom hon inte ihåg koden till sitt bankkort. och ja, det är sant. så att verkligen kunna köpa jeansen och hatten var en stor stund för lilla hanna. BILD 3.
efter affärerna ville hanna och karin åka båt. först försökte alla lura tjejerna till deras dyra båtar men till slut hittade de en bra och ganska billig båt. på båten såldes även kall öl vilket passade tjejerna mycket bra. tjejerna åkte runt i amsterdams kanaler, njöt av livet och då och då krockte de nästan med en annan båt. tjejerna bestämde sig också för att skaffa var sin husbåt. de kom även på med ett plan B som var att de skulle hitta nya vänner som redan ägde en husbåt. hursomhelst älskade tjejerna livet när de åkte på den fina båten i fina amsterdam. BILD 4-9.
efter båtfärden promenerade tjejerna på amsterdams gator, drack ett par glas vitt vin och åt mycket mat. sen var det dags för tjejerna att ta tåget hem. på tåget mötte dom även en jätte. jätten hette trötthet och tog över tjejernas hjärna. detta gjorde att tjejerna pratade väldigt högt tills konduktören kom och påpekade att tjejerna satt i en tyst vagn. sedan blev tjejerna tysta och medan karin bestämde sig för att titta på söta drömmar tog hanna kort på sig själv. BILD 10. väl framme i zwolle hade alla tjejernas fans samlats på tågstationen för att välkomna tjejerna hem. tjejerna var jättetrötta men orkte ändå skriva autografer till alla ivriga men snälla fans. efter ett par timmar kunde tjejerna äntligen ta sig hem med hjälp av en helikopter som ett företag hade skickat till dom som en "välkommen-hem"present. tjejerna tog helikoptern hem, landade på taket, gick ner i sina rum och somnade utan att höra ett enda ljud från världens största fest som hölls våningen under tjejernas våning. 
och så levde dom lyckliga i alla sina dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0