dagens äventyrer (hittils)

jajamen, det blev besök på hela två museer! den första var cirka 2x3 meter stor och låg i nedre väningen av en glasögonaffär. spännande värre! jag och karin hade vår egen privatguide som berättade till oss om dessa gamla, och faktiskt väldigt coola, brillor. det är inte varje dag man har en egen privatguide, en snygg sådan dessutom! så det var minsann inte dåligt. vi blev så taggade av vår första minimuseebesök och vi var tvungna att få mer. vi skulle besöka ett museum till innan dagen var slut! med bestämda steg gick vi lite vilse i Zwolle innan vi hittade till en bar. väl framme beodrade bartendern sina stammisar att hålla upp ställningarna medan han öppnade luckan i golvet bakom bardisken och sa att vi skulle följa med honom ner. inga konstigheter liksom. så vi följde med och vad hittade vi där nere? ett grav! och det var inte vem som helst som låg begravad där utan själva Zwolles sista och enda valjägare! den här mannen hade även tränat delfiner och varit alkoholist så han var nog nöjd med sin gravplats.
utöver detta så köpte karin ett par skitsnygga skor och jag köpte en skinnjacka. men kom igen, den var på rea, -50% och den var jättesnygg, även om den kanske inte är helt optimal för det holländska vädret.. men snart är det sommar!
nu dricker jag röd vin. med andra ord fortsätter jag att vara kulturell och sofistikierad. och det är ganska trevlig och smakar gott.
hade extremt good hairday i dag. man så blir så lycklig av sådant!!! på riktigt. hoppas det fortsätter så.

det var väl det. hejhej igen! /hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0