bäää och blää

Varför kan jag inte koncentrera mig? jag vill helst bara titta på sista minuten resor, baka, gosa, pussas, prata i telefon med jens, dammsuga, torka golv, pricka av to do list, fixa hemförsäkring, jogga, lyssna på Harry Potter, titta på gossip girl, vara en gossip girl, boka New York - få visum, sova osv. Vad saknas? Jo, plugga. /Janneke

helgen

I helgen hade vi ju tjejkväll och nu kanske de är lite elakt att bara lägga upp en bild på mej och nina men håll ut, de kommer flera. Tilläggas bör att bilden togs när Nina hälsade på i Holland i våras. Men det ska vi inte prata om nu. Det va ju helgen som skulle diskuteras. Har jag sagt att ja hade en riktigt bra helg? Om inte, så vet ni det nu. Det va såååå mysigt att va med mami o papi. Vi bara tog de lugnt och umgicks liksom. Mamma hade massa plugg o jag också.. så de vart ju en del sånt.. fast inte tillräckligt för jag får krupp när jag tänker på tentan. Men de va ju inte det som skulle diskuteras i detta inlägg utan det va ju den mysiga helgen.

I lördags drog jag över till Brunke och åt tapas med alla mina tjejer. drack vin, åt och pratade fram till tre på natten. jag kan nog inte beskriva hur trevligt det var. Jag hade tänkt att gå hem typ elva så jag skulle kunna plugga på söndagen men icke.. så trevligt var det :) 
Jag bestämde mej även för att komma hem en helg till innan jul. 

Nu ska jag äta soppa /Janneke

kul inramning facebook

vad är det för semesterbilder jag lägger ut?
/hanna

2011-10-30

det är mycket bloggande i dessa dagar när man är hemma och försöker komma undan plugget! hade vi haft det stökigare hemma hos oss hade jag säkert städat. nu blir det tvätt och slösurfa i stället.
kan i alla fall meddela till allas stora glädje att jag börjar må bättre. börjar känna mig som människa igen. börjar känna igen mig själv. inte bara grinig och irriterad, lilla, arga my, utan vanlig, adhd, glada, lilla my.
känns också bra att det är måndag imorgon och då kan jag förhoppningsvis träffa lite människor (inget illa mot Honon, han är ju också människa, men jag menar andra människor. dom behövs också). jag längtar till att vara social. och sitta ensam på bibblan och plugga. hur går det ihop?? hursomhelst. jag fick ju även liiiiite färg i egypten, och jag hade mer än gärna sett att andra också hade sett det. men snart har allt försvunnit. satans magsjuka! hade det inte varit för den hade jag visat upp min "bränna" till alla redan igår. tills imorgon lär jag ha hunnit flagna bort all färg. hej jag blir johan glans igen. (dagens islandshäst)
nu ska jag hämta lite tvätt. hejhejjjj! och plugga efter det. ja. det ska jag. på riktigt. ja.
/hanna


min galen halloween

.
den här hallowen
dricker jag ingen vin
och ingen annan alkohol heller
för det inte är bra för mina celler
visst låter det skoj
och det är det, hii-o-hoj!
kul för Honom med
jag är smågrinig och tråkig och seg
så jag är dålig på kärlek och fest
visst låter det som bäst i test
men tar det igen en annan gång
och då blir det minsan dans och sång!!
/H.S.Ihlman

levande och glad

jag är hemma i Nässjö och de trivs jag med. Hänger med mamsen och papsilapsen. Pluggar väl mest men de är ändå mysigt att köra fika break osv. Ikväll ska jag på tapas kväll med mina kära gamla vänner. Dom är iofs inte så gamla men ja menar att jag känt dem ett tag :) ska bli väldigt trevligt tycker jag. Drar nog med mej en flaska rosé också. 
Kikade på idol igår och hade en såndär skön kväll som man behöver ibland. Är stressad inför plugget.. jag är ungefär lika arg som Hanna över att vi har tenta i denna kursen. Hur tänkte dom? Vi har ju för fän en uppsatsplan att skriva.. och en hemtenta.. och en tenta till?
/Janneke 

medans jag inte pluggar..

ambitionen var att plugga. har ju tenta på torsdag och inte pluggat någonting än dvs. panik och hetsplugga ja tack! men i stället ligger jag på soffan och tycker synd om mig själv. vilken tråkig avslut på semestern att bli sjuk....
men för att ni inte ska tycka alldeles för mycket synd om mig, och för att ni ska bli iaf liiiite avunsjuka på mig, bjuder jag på några bilder från den gångna veckan. ooh hade man bara inte haft den där jävla tentan på torsdag (inte fredag som jag skrev tidigre, utan en dag tidigare aaargggh) så hade livet fortfarande varit livin' the dream, trots att man bajsar cirkus 38 gånger om dagen. då hade jag iaf kunnat vara sjuk med gott samvete och bara se massa tv-serier i stället av att stirra på böcker som jag ändå inte orkar läsa. snark på dig tentan! men inte snark på dessa:
dag 1 körde jag vattenjumpa med en bassäng full av ryssar. detta eftersom jag hade hetsat asker hela dagen att han skulle göra det. det var inte stoltaste ögonblicket i mitt liv. men roligt så länge det varade.
.

jag och min nya kompis oskar(oscar?). vet inte vad snubben heter.
.


en dag var vi och snorklade på tre olika ställen. mycket fint! vi såg även delfiner, fast inte när vi snorklade, utan när vi åkte båt.
.

och så fick jag ytterligare en ny kompis, herr(?) muräna. den här kompisen var dock inte lika glad och varmhjärtad som oskar..
.

efter snorklingen åkte vi till en paradisön som bestod mest av sand som omringades av turkost vatten. låter tråkigt vad?
.

jag var naken och var därför tvungen att hoppa på Hans rygg. dom andra turisterna stirrade så...
.

tadaa! här står jag på en...
.

...pyramid såklart!!
.


barnen i kairo blev helt crazy när vi åkte förbi dem med vår buss. jag kände mig som en rockstjärna. och det kändes coolt. någon som vill anställa mig som rockstjärna? jag är jätteduktig på att vinka och le!
.

hej jag hoppar.
.
jag kan även berätta att det var väldigt, väldigt mycket ryssar i hurghada. och att de alla drack te, hela tiden. på riktigt, alla gick runt med små teglas och på lunch och middag var tepåsar slut jämt. jag som trodde att ryska folket älskade vodka?? så fel jag hade.
/hanna

hemma!!!

nu är man hemma efter en vecka i 30 graders värme. det var väldigt skönt vecka, bortsett från sista dagen då vi åkte. den sög röv. blev nämligen ordentligt magsjuk och kan säga att jag aldrig varit med om lika hemsk flygresa som resan hem. kan också säga att nu är det bara tåget som saknas: har spytt i en bild, på en båt och på ett flyg. oj vad stolt jag är (not).
men annars var egypten faktiskt över förväntan. massor av sol, bad i havet, snorkling, pyramiderna, kall öl före lunch, drinkar, chill och annat gott. me like! och samtidigt känns det bra att vara hemma. fast jag är också asförbannat över att vi har tenta på fredag. SNARK.
men nu hinner jag inte skriva mer om vår semester eftersom jag ska nörda sönder mig. läsa alla bloggar, kolla igen mejlen, kolla facebook, kolla igeno bilder och ja, packa upp ska jag också (kunde inte göra något igårkväll när vi kom hem eftersom jag var upptagen med att gråta och må illa). och sen m.å.s.t.e jag börja plugga. hade med mig ett par böcker till egypten. läste jag dom? svar naj. läste lite i en av böckerna på flyget på vägen dit. men sen körde jag total ignore på skolan. ingen plugg alls och satan i gatan det var skönt.
puss! /hanna

Onsdag

Käkade precis lite köttbullisar o ägg eftersom jag var megavrålhungrig. Inge vidare god lunch men ska ge mej på en thai gryta ikväll så tja, de får va bra så. Hasr hunnit med en föreläsning idag, en ganska dålig sådan. Vi lärde oss intervjua..men oj, lärde inte vi oss det i ettan?

Ska plugga lite till tentan nu. Skrev klart min hemtenta igår :) supernöjdkalasbra. Vill hinna med en joggingrunda typ runt tre och sen är de plugg som gäller resten av dagen. Ikväll kanske man ska unna sig ett avsnitt av någon serie. typ lite gossip girl. Shiiiit, vad tråkigt detta inlägget är haha. Jag kanske ska skriva lite om hur Hanna har det istället. Fick precis ett sms av henne "duuuuudis. Saknar dig mä. om de är sjukt gött här :) imorn åker vi hem så idag är de all in! sol e najs o öl gott o gratis, puss! p.s en gång albino alltid albino"
Hanna har det bra i Egypten med andra ord. Fatta att jag frös med vantarna på idag. Gaaaaah ta mej till Hanna.

Bjuder på en höstbild från förra året.
/Janneke

Google: amsterdam öl



Jag vet inte riktigt om det är okej att det kommer upp en bild på mig när man googlar amsterdam och öl?
/Janneke

Tillbaka

Vad har Hemingway och Picasso gemensamt? De kanske har rätt mkt saker gemensamt men en sak är att de båda finns med i filmen ”Midnight i Paris”. Satt och tittade på den på flygplatsen. Helt okej tidsfördriv men inte så mkt mer än så.

Jag är alltså tillbaka i Sverige igen efter 10 underbara dagar med kärlek, gos och assholeskämt och de känns lite tråkigt faktiskt.. fast de är okej ändå. Fick liksom inte en gråt-lip-böl-attack utan jag pussade rick hej då och satte mej på tåget utan panic.

Helgen bestod av massa najsiga saker. I fredags kom de över lite vänner och åt mat och drack mojitos. Jag va superpepp på utgång men efter att ha ätit alldeles för mkt mat och druckit alldeles för mkt rom vart de sängen istället. Snark på mej.. snark på Rick också för han va lika lat.

Lördagen hängde vi i stan. Njöt av att de luktade holländsk höst. Knäppt de där med lukter.. jag kan  verkligen känna vart jag är någonstant genom att sniffa runt.. lukten påminner alltid om saker också. Är de någon mer än jag som älskar att ligga och lukta på den man är kär i? Eller nu kanske det är jag som är knäpp? Rick tycker jag är det iaf, knäpp alltså.

 

 



Titta så fint Delft är. Jag älskar hösten. 

Lördag kväll hade vi Portugal kväll hos Ricks päron. Dom hade lagat utsökt kyckling Piri Piri. Drog nog i mej typ 7 kycklingvingar och ungefär lika många glas rosé och likör. Det slutade med att jag , Rick och hans päron hade tävling om vem som kunde hoppa högst. Jag vann inte.. men ja va inte heller sämst.

Söndagen, alltså igår, va nog en bland dom bästa dagarna. Ingen stress utan vi bara myste i soffan hela dagen. Snacksade sönder oss och kollade på film. Gosigosigosigos. Förlåt att jag är en liten kärlekstönt igen men så blir de ibland.

Men nu är det slut på kärlekstjafs för nu ska jag fokusera på annat såsom tex: skolan. SNARK! Va fan ska vi ha en tenta för? Jag är så arg över det. Sen har jag varit lite arg på mig själv för att man lagt på sig ett kilo eller tre eller fyra, men hanna blir arg på mej när jag skriver om sånt så nu lägger jag ner det.

Nu ska jag kanske gå till biblan för att skriva ut sammanfattningar. Grattis till mig. Och grattis till alla i biblan. /Janneke

P.s Jag skrev detta inlägg på flygplatsen. Nu när jag väl är hemma har jag bestämt mej för att inte gå till biblan. Heja Heja.  


 


Guten morgen

Bjuder på en härlig lite morgonbild haha. Heeregud hej hej svullen i ansiktet elle vad. Men iaf, så går det när man har en kille som är pigg på morgonen och absolut inte kan låta bli att kittlas, nypas, prata, gosa, dra bort täcket, busa osv. Fast någonstans så gillar jag det :) Att vakna av Rick är ju bättre än att vakna av klockan.
Har en mysig liten morgonstund med mej själv, te och ljus. Rick drog till jobbet för ett tag sen. Ska alldeles strax gå och handla frukost och sen är det plugg hela dagen. Varför ska vi ha en metod tenta? Fattar inte dom hur jevla svårt det är att lära sig ALLT eller? Räcker det inte med den hemtentan vi fick.. eller de faktum att vi ska skriva en C-uppsats?

Va på middag hos oma och opa häromdagen och gud vad jag gillar att va där. Som jag kan sakna att inte bo i samma land som mina morföräldrar. Tänk att bara kunna dra över och fika ett par dagar i veckan. Sen vore de ju gött att bo i samma land som Rick också hehe. Fick en liten panic attack igår om hur framtiden ser ut. Mega snark på mej. 
/Janneke
P.s Hanna, ha de så suuuuperduuuper gött i Egypten! Jag är så avundsjuk osv. Pussa gosa sola älska osv. Njut osv



Kött fondue

Hade en riktigt mysig kväll med Rick, Bob och Martine igår. Vi doppade kött i fett och sen åt vi. Gott!
Oj, de blev sämre kvalle än vad jag trodde. Förlåt.
/Janneke

kommande veckans looks:

.
HEJHEJ! /hanna

det pirrar i magen

och det beror på att imorn ska jag till stockholm!!! och i övermorgon till egypten!!
jag har nu packat det mesta. ja, det är sant, jag packar i god tid. har bara kvar grajerna som jag fortfarande behöver imorn. men grajen är att jag inte kan hålla mig ifrån att packa. är så himla pirrig och laddad och glad! och förväntansfull. jag ska till solen! jag ska på charter!! det var länge sen, cirkus 6,5 år sen, jag sist var på en charterresa. så ja, jag är laddad för att åka på charter. för att jag vill inte göra så mycket, bara njuta av det tre s: sol, sprit och sex.
IMORN SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOP WOOP!
snart hoppar jag också i havet. fast skillnaden är att vattnet kommer att vara varmt!
.
/hanna
PS. egentligen är jag lite dum som är så pirrig redan nu. för att jag kommer ju inte till egypten förran övermorgon. imorn åker jag bara till arlanda och det är ju inte så himla exotiskt. dessutom ska vi spendera natten där. ja, det är sant. men det spelar faktiskt ingen roll för att sen ska vi till solen. så WOOPIDOOPPI bara!!

Klaaaaaar

Så nu är jag faktiskt klar med skolan för idag. Har haft en vanlig arbetsdag. Började vid 9 och va la klar för typ 5 minuter sedan. Har iofs hunnit jogga och va en sväng hos slaktaren också. Men förutom det, school I was all yours!Nu har jag lite kvar att fixa idag och det har indirekt något att göra med skolan nämligen fixa visum. Men de får bli efter duschen. Jag luktar urk på burk. /Janneke
jag och min nya schoolbag.

dags att blogga

känner på mej att jag kommer få ett mejl av hanna snart. I mejlet skulle det så sähär: Janneke du och jag tjänar 154 000 kronor på bloggen i månaden men jag tycker att jag är värd 153 000 av de 154 000 kronorna då det är jag som bloggar hela tiden. /din work mate

Nu ska jag blogga en snabbis då med andra ord. Dock vet ni redan vad jag gjort i helgen då Hanna redan bloggat om allt de najsiga vi har gjort. Rick har ju som sagt var hos mig och de har varit helt underbart :) Njöt av varenda sekund. Så himla mysig helg helt enkelt. Och inte är den slut än inte.. för jag är i Holland nu :) Ligger faktiskt i Ricks säng och "pluggar". Läste precis ut medievardagen så nu ska jag göra en sammanfattning. Bjuder på lite bilder på mig själv.


/Janneke

you can try but never stop US

.
'cause this is what we are made of.
.
/hanna

slö?

jag känner mig så slö som bara sitter inne vid datorn.... i ärlighetens namn så fixar jag massor av grajer, fast det hjälper inte riktigt mot min slöa känsla. jag har en hel del att fixa, plugga, göra och packa innan jag och Han på onsdag åker till egypten. så det är mycket därför jag är så tråkig och bara nördar. men jag gillar inte vara surpuppatönt. speciellt såhär på en måndag då man ska kicka igång veckan ordentligt!
så därför ska jag ny ta en liten kort rast från mina tråkiga surpuppauppdrag. och i stället ska jag skriva en liten lista på helgens höjdpunkter. varning: listan kan bli lång.
.
HELGENS HÖJDPUNKTER V. 41:
- bastu och havet
- människorna
- tre rätters middag a´la knytis
- fest
- dansgolvet
- Han
- chevremackan på söndag
- innebandy på söndagkväll. så himla härligt att känna suget och glädjen.
.
jag vet. nu gjorde jag er alla avundsjuka. förlåt. men jag kunde inte låta bli och tänka tillbaka till den roliga helgen.
nu ska jag fortsätta med min att göra-lista i stället. snark. men snart är jag i solen och då kan alla världens att göra-listor slänga sig i väggen.
/hanna

ikväll blir det finsk-svensk-holländsk fest i bastun

om jag hade varit cheerleader had jag vaknat upp idag och skrikit:
har vi en L?
JA!
har vi en Ö?
JA!
har vi en R?
JA!
har vi en D?
JA!
har vi en A?
JA!
har vi en G?
JA!
så vad blir det?
LÖRDAG!
en gång till!
LÖRDAG!!!
.
men nu är jag inte cheerleader, tyvärr.
men lördag är det ändå!
och med tanke på att dagens koncept är bastu+badtunna+öl+middag i festlokalen+fest så kan det inte bli annat är fettbra.
pepp och pirr på det!
/hanna

2011-10-14

TGIF och vilken fixardag jag har haft!
jag har gymmat, fotat porträtt, städat, tvättat, städat bildmapparna på datorn, betalat en räkning (hade låtit häftigare att säga räkningarna men hade bara en att betala... jobbigt vad.) och nu ska jag åka och handla inför imorgon.
googlar man på effektiv eller duktig så kommer det upp en bild på mig. okej kanske inte men nästan.
(googlar man på hånglar, myser, eller "puss och pill" så kommer det upp en bild på janneke och rick. misstänker jag iaf..)
älskar att det är helg!
min mamma och pappa gör dom bästa barnen i hela världen.

/hanna

Cha Cha bloggen

Idag va jag uppe med tuppen och de känns skönt. Jag har längtat länge till idag så att de blev idag lite tidigare än vanligt (rättare sagt klockan 06:15) gör inte så mkt. Jag är ju tvungen att fixa lite.. ni vet, typ handla massa god mat, duscha mej, sminka mej fint, kanske ta på sig något roligt? raka benen osv. Ska även på visum möte med skolan. Ska se om jag kan dikta ihop ett mejl till min chef i NY där jag får honom att första att han inte klarar sig utan mig hehe måste få han att betala mitt visum också. Jaaaks. Jag bestäme mej för att ta en time out från visum igår kväll. Jag är inte sugen på att gå runt och va uppstressad när Rick är här. Han kommer ju aldrig mer vilja komma hit annars. Till mej och korren :) Helgen kommer bli fet.
Här är korren när vi kollade på Sverige/Holland matchen.
/Janneke
p.s jag joggade med Sammy igår och det va ju hur nice som helst att jogga med någon. Det gick ju till och med att hålla en konversation! 

livet är en fest


Jag älskar när folk tappar grädde på golvet.. så länge det inte spills på mej eller det är min grädda så tkr jag det är väldigt kuligt. Sandra fyller år idag så hon provbakade 3 tårtor igår och om dom blev goda skulle hon bjuda på dom idag, alltså baka tre till idag. Hon stod 4 timmar i köket igår och 2,5 idag. Herregud, är det inte vi som ska bjuda henne på tårta? 

Nog pratat om tårtor. Jag har vart kass på att uppdatera och det beror mest på att jag varit ett stressmonster de senaste dagarna. Att jag fick praktik har ju gjort mej glad såklart men visum skit bajset är väldigt tråkigt, jobbigt, svårt, stressigt, klurigt, krångligt, dyrt osv. Jag vill inte sabba allting bara för ett jekla visum ju. Snarkiparki.
Förutom det har jag hängt mkt med Hanna Sihlman. Skrev i princip klart vår uppsatsplan på cirkus tre dagar. Hanna är stört duktig på det! Och andra positiva saker med hanna är: Hon är glad.
/Janneke 

P.s Imorgon kommer bli en väldigt härlig dag. Jag kan knappt bärja mig. Fy fan vad jag har längtat!

uppsatsplan som bäst

trots att vi skriver på vår uppsatsplan så känns den här torsdagen som en fredag.
det är sweet det.
/hanna
ps. janneke måste skaffa sig egna pennor. hon lånar hela tiden mina. eller lånar och lånar, igår upptäckte vi att hon hade snott en penna från mig, för länge sen alltså.
ps2. det är jobbigt när man sms folk som man tror sitter ihop och i samma byggnad som man själv befinner sig i. och så gör de inte det :P:PP::PPppppp.pp::p

god, tidig, kväll

hej jag heter hanna sihlman, och jag är 24 år gammal och pensionär. jag sitter på soffan och har en filt på mig eftersom jag fryser. jag har inte ont i lederna (än), men det kanske slår till senare under natten. glasögon har jag också, eftersom jag är pensionär.
klockan är snart tio och jag tänker att gå lägga mig. mina klasskompisar har just nu fest, alla dricker öl och har roligt, men jag är för trött att delta. jag är inte 16 år längre. jag kan inte ignonera det faktum att jag är trött och att vi börjar klockan nio imorgon. och att jag inte är sugen på alkohol. jag har helt enkelt tappat greppet och blivit pensionär vid 24 års ålder.
fast just nu gör det mig inget eftersom jag faktiskt bara är sugen på sova. hinner samla fjortispoäng på lördag.
god natt, det är dagens melodi. /hanna


god, tidig, morgon!

klockan är 6.40 och jag är uppe. och faktiskt så har jag redan varit uppe i 1,5 timmar. klockan 5 fick vi nämligen besök. så är det när man är från gotland. Hans bror kom med färjan till oskarshamn klockan fyra, och klockan fem knackte han på dörren. det var bara att ta på sig kläderna och koka kaffi.
och nu har vi fikat färdig, Hans bror har åkt vidare och Han har gått och lagt sig igen. och jag sitter och nördar. kaffi gjorde sitt och jag känner mig hur pigg som helst. så jag tyckte det var onödigt att lägga sig igen. väntar på att det ska bli ljust så att jag kan gå ut och jogga lite.
sen blir det en lång dag med väääldigt mycket plugg. uppsatsplan, föresläning och på kvällen har jag fotokurs. eftersom jag inte spelar någon innebandy har jag kommit fram till att jag kan studera 200% under cirkus sju-åtte veckor. hejdå livet det var kul att lära känna dig, men nu ska jag bli tönt i stället.
.
jag har tänt några ljus tidig morgon till ära. så himla mysigt! känns som på julafton. oj vad jag längtar till julen! fast först längtar jag till egypten. bara åtte dagar kvar!
.
och alla vet ju att sverige vann sin fotboll igår. jag var glad för det, även om jag är en finne som bott en gång i holland. för att nu kan jag och mina töissar köra repris på roadtrippen 2008. ja, jag vill!
puss och god morgon /hanna

JAGVANNJAGVANNJAGVANNJAGVANNJAGVANNJAGVANNJAGVANN!!!

ÄNTLIGEN! SOM JAG HAR SAKNAT ATT VINNA NÅGONTING!!!!!!!!!!!!!!
nu vill jag bara korka upp champangen, kyssa guldmedaljen, springa runt bibliteket, dansa och skrika och skratta och hoppa!! och OJ jag har ju redan sprungit runt här i biblioteket, dansat, skrikit och skrattat och hoppat. det är nog ingen som missat att jag har vunnit någonting.
jag är så glad!! ÄLSKAR ATT VINNA! och det var ingen utlottning jag vann utan en TÄVLING. där det gällde att PRESTERA. och jag VANN. sa jag det redan att jag vann? (eller vi var fem stycken som vann. fast jag blir inte mindre lycklig för det. huvudsaken var att jag var en av vinnarna!!)
och att det är en ipad jag har vunnit gör inte saken sämre.
oj jag är så lycklig!!! att vinna känns (nästan) bättre än en orgasm!
/hanna
PS. förlåt uppsatsplanen. men vinster sker så sällan nuförtiden! så när jag väl vinner någonting, oavsett om det är en ipad eller en gratis korv (jag är vegetarian), så blir jag så exalterad att jag inte kan koncentrera mig. imorgon ska jag vara duktigare.

jag tror jag svimmar

min framtida chef i NY mailade mej precis och frågade om han kunde ringa.. Varför får jag då otäcka känslor i magen? Hmm.. snälla rara NY chef, säg inte upp mej innan jag börja! Det skulle kännas som den största failen ever. Jag hoppar av en bro då! Kanske inte så jag dör men kanske så jag får lite ont. Gaaah hatar att invänta samtal som man inte vet vad det ska handla om. Tex när dom ringer och ger svar på om att man har klamydia eller ej. Typ så känner jag mej nu. Jävligt skraj.
/Janneke

Hälsningar från Holland

Kolla jag kan va på två ställen samtidigt :) Det har jag alltid velat.. Vara hos min familj i Sverige och hos min familj i Holland. Nu vet ni vad jag önskar mej i julklapp.
/Janneke

2011-10-09

snart ska den här tjejen sova. för att sömn är någonting jag behöver. jag är nämligen trött.
och det är inte så konstigt eftersom jag:
a) var ute igår. velade länge men bestämde mig till slut att gå ut. och roligt var det och rätt så lugnt, för min egen del alltså. men de fanns andra som körde all in. men jag är ju gammal och tråkig.
b) jag har idag varit ute i den vilda naturen. alltså har jag fått frisk luft, dvs. kroppen är helt ur balans och jättetrött. lugnorna bara skriker efter avgaser och annat de är vana med!! jag, johanna, emma och asker var och strosade runt i småländska skogar i några timmar tidigare idag, och låtsades att plocka svamp fast ingen av oss egentligen ville ha svamp. vi ville bara hänga i skogen, så konstigt som det låter. och så fikade vi på en berg och åt bullar. och hittade älgbajs och en saltsten. mycket fint.
c) jag har både tittat på och spelat innebandy idag. först var jag och såg när fbc kalmarsunds herrar vann sin match mot röda män i Hovslätt. Och sen var jag själv och spelade innebandy i 1,5 timme. det var första gången på länge jag höll i klubban och det var väldigt roligt. och jätte svettigt.
summan på kardemumman: jag har inte haft en seg söndag utan jag har varit i ständig rörelse, hela dagen. min kropp lär undra vad i hela världen håller jag på med. men jag ska chilla och sega en annan dag. till exempel den 20 oktober då jag kommit till egypten.
.
och nu är klockan för mycket. och jag har ätit lite för mycket choklad. och suttit för länge vid datorn.
dags att drömma i stället. puss och pill, vart ni vill, sov så gott, tsit tsott.
/hanna

för allas bästa blir det inga festbilder

haft en helt underbar helg här i Götet. 
Torsdagen började minst sagt väldigt bra med praktikplats och fik med Kossan. Sen blev de ju Thai gryta med Hanna o Sophie. Fredagen var minst lika bra då jag hann ge mej ut på en joggingtur och hann även uppskatta att ha en egen lägenhet. Jag vill också ha en egen lägenhet. Egna möbler. 

Efter ha inbillat mej att lägenheten va min egen va ja tyvärr tvungen att dra mej ur drömmandet och bege mej till Mikaela. De va iofs också väldigt kul såklart :) Va på hennes jobb och tjafsade med mamma via telefon. Tjafsandet gick över och jag och Mikaela gick hem och gjorde tacos. Hade en myskväll med holländska fotbollsfruar (en tv-serie) och candy. 

världens godaste Chevresallad. 

Mikaela fikar :)

Taco mys i Mikaelas nya lägenhet.

Lördagen bestod av shopping. Köpte världens snyggaste kavaj! Mulle från Nässjö va också i Göteborg så vi gick och fikade i Haga. Shit vad Göteborg är fint.. men kallt. Satan i gatan vad kallt det varit!
Kvällen bestod av mega tjejfest. Även Hanna kom hit så det va jag, Hanna, Mikaela och Katja. Oj oj. Drog ut på yaki-da och körde fylle pizza vid halv fem. Oj oj.

Snart ska jag åka hem.. vill väl inte det egentligen. FAST ändå lite.. det ska bli skönt med en normal vecka igen. Efter att ha lyxat och firat i tre hela dagar så mår kroppen sämst. I veckan ska jag umgås mkt med Hanna. Vi ska skriva uppsatsplan och vi har fyra dagar på oss. Men vi båda jobbar bäst under pressen så de kommer gå fin fint! Jag ska även träna stjärten av mej för på fredag kommer Rick och då ska jag va fit haha. 
/Janneke

P.s Hanna nu är jag avundsjuk på dej istället. Vad härligt med en resa!

bokat och klart

OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR SKA JAG TILL SOLEN GISSA OM JAG ÄR GLAD OCH PEPP OCH LYCKLIG OCH EXALTERAD OCH SJUKT FATTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sist när jag och asker var iväg. då var jag brunett, vi var på bali och vi hade inga hotell bokade på förhand. vi åkte bara runt och backpackade och bodde på de ställen vi hittade. nu är jag blondin och nu ska vi till egypten med all inclusice. vi har till och med bokat en dagsutflykt. pensionärspoäng x 2567.
/hanna

2011-10-07

först och främst vill jag säga:
GRATTIS DUUDIS!
sen vill jag säga:
FY FAN VAD AVUNDSJUK JAG ÄR PÅ DIG!
jag vill också till new york. jag vill jag vill jag vill!!!!
men jag drar nog till egypten i stället verkar det som. fast inte på praktik. och bara för en vecka. men ändå, livin' the dream!
.
annars har jag inte så mycket säga förutom att HEJA FINLAND! (mycket stora, feta bokstäver i det här inlägget)
.
hela min finska familj hejar på finland.
/hanna
PS. jag hatar när gäst inte gör som jag vill. bröd jag bakade igår blev inte som jag ville. därför får ni ingen bild på dem. men gott smakar dom. fast jag hade hellre sett att de hade varit snygga. utseendet är ju alltid viktigast! nästa gång då ska jag baka öl.

lyckorus

asså vet ni? Jag lyckades få praktik på NEW YORK DAILY NEWS. Jag vet inte vad ja ska säga.. oj kanske. Jag är så himla glad och bestämde mej direkt för att åka. Inget snack om saken. Jag är så himla glad och taggad.. nervös också såklart men nervös på ett bra sätt hoppas ja.. jag har tillbaka min energi och känner att ja är taggad inför hösten och vintern till och med. Jag mår så bra just nu! 

För tillfället befinner jag mej i Hanna och Sophies lägenhet. Dom har gått till jobbet och jag sitter och internettar och tattar frukost. Ska ut och och jogga sen men först ska ja allmänbilda mej lite och öva på engelska. Sa jag att jag hade fått praktik i New York? Gaah jag vill åka nu. Är så sjukt laddad inför praktiken. Inte bara att det är New York jag ska va i utan att jag faktiskt ska få jobba på Daily News. Undra om jag kan få intervjua Obama?:P

Vilken bra gårdag jag hade. Gick upp med tuppen för att hinna jogga och fixa lite innan skolan. Kom till skolan vid nio men det var visst B-klassen som hade föreläsning då (jag går i A-klassen). Men jag fick gå på deras så de va gött. Palla va i skolan men inte gå på föreläsningar = NEJ TACK. Efter skolan drog ja till stationen och hoppade på tåget till Göteborg.
Tåget som tog fyra timmar gick rätt fort för ja sov en del. Mötte upp Jossan på stationen och fikade. Vi hade inte setts på mega länge så de va nice! Sen drog ja till Soppan och Hanna och vi lagade en god thai gryta och satt och pratade i timmar. Sophie skulle upp vid 5 så hon la sig rätt tidigt.. men när ja kom in och la mej så vinkade hon till mej i sömnen haha. Hon snarkade lite också haha. Jag hade väldigt svårt att sova för ja va så taggad inför allt. 

Jag ska hitta på något nu, typ jogga. De är rätt fint väder här :) 
/Janneke
p.s tack för alla likes på facebook & alla grattis förstås :)

2011-10-06 pirrigt värre

det pirrar lite i min mage nu.. och naj, jag är inte gradvid. utan det pirrar för att vi planerar att dra till solen om ett par veckor!!
galet vad! jag har adrig åkt på en sista minuten-resa.
men någon gång måste man ju bli av med den oskulden med.
kanske redan om två veckor...... woop woop!
.
annars då? jaa, idag har jag varit i skolan. janneke var inte där eftersom hon gillar vår paralellklass bättre och hänger hellre med dom. men det är okej. janneke är ju ingen stjärnspelare så klassen faller inte med henne direkt. elleeer?
nu kan jag hur som helst ta helg. för att imorgon har vi inga föreläsningar. i och för sig tänkte jag läsa lite själv men ändå. nu är det helg!
det ska jag fira med bröd och öl. en av dom bakar jag själv. gissa vilken.
/hanna

Götlaborg

Nu åker jag till mina tjejor i Götelaborg. Jag ska först träffa Jossan på en fika. De är inte jossan på bilden dock så det här är ett litet syftningsfel. På bilden är det Hanna och Soppan. Där ska jag slagga inatt. Yääh!
Jag tror inte jag behöver skriva vem detta är för det vet ni ju redan. Mikaela Dahl :) Hon bor också i
Götet.
Det här är däremot Josefin.. och jag då. Bilden är tagen i Turkiet.
Jag och Soppan i provhytten i Barcelalona förra sommaren. Ser nästan ut som en spegel.
Oj sämsta kvallen. Men det här är första kvällen i Barcelona förra sommaren. Hanna och Lina tyckte vi skulle åkt med våra resväskor till stranden. Vi sa nej!
Åååh denna fina bild är tagen i somras. Vi hade Amsterdam reunion :) Ska bli så kul. Ska även träffa Katja. Yäs!
Bästa helgen! Nu drar jag! /Janneke

tänk positivt, tänk på livet

min dagens anledningar att vara glad-lista:
1. att boxas är kul
2. jag slapp köra fram och tillbaka till växjö
3. fika är gott
4. bella har inte ändrats sedan vi sågs sist typ i januari
5. jag har tvättid imorgon bitti alltså kommer jag har massor av rena kläder till helgen
6. vår lägenhet är städat
7. omelett är gott
8. päivi ringde mig idag.
9. jag ska snart se ett nytt avsnitt gossip girl
och sen borde jag nog skriva att den tionde anledningen sitter bredvid mig men orka mallorca vara smörig. jag vill vara cool i stället. som på bilden ovan nedan. för visst ser jag coolt ut där???
imorgon är det torsdag, det är också kul, för att då går vi i skolan, fast bara lite.
positivt är dagens ord.
/hanna
.
glad jag spexar till det.

Virus

Min mail har fått virus.. igen. elle de kanske är hela datorn som fått de men de är mina mail som skickar de vidare. Snyggt! Jag har skickat virus till de stället jag söker praktik på. Snyggt!
/Janneke

hej

jag har firat kanelbullensdag gånger åtta. eller sju. fast det kan även vara nio.
många kanelbullar åt jag i alla fall.
nu ska jag sova trots sockerkicken.
/hanna

hej då måndags-depp

nu blev allt bra igen. och nej, jag styr inte mitt humör efter min kille men jag gillar att veta att han är hos mej om 11 dagar. och jag gillar att jag har bra vänner som får mej på bra humör. Gillar dessutom starkt att jag har en Hanna Sihlman i mitt liv. (det är inte Hanna Sihlman som jag pussar på bilden dock)
GoDnAtt /Janneke

KRRRZZZZZKRRRRRHHHHHHHHHHZZKRHRHZZRZZZZZZZZHRRRRRH

typ så låter min dator just nu.
dags att göra ominstallation? ja tack.
var är människorna som kan göra sådant när jag behöver dem? inte vet jag. eller ja, en av dem är i stockholm.
.
det var det stora idag. tänkte bara att det var viktigt för er att veta det.
/hanna
ps. min vill ha-lista just nu:
- en resa till solen
- en iphone
mer kommer jag inte ihåg just nu.

ska jag gå på yoga elle facebooka lite till?

jag har vart ute och joggat och de gick okej. har ÄNTLIGEN hittat låten jag letat efter: Naude-Made of. 
Lyssnar jag på den så kan jag springa en mil..nästan. Frågan är nu om jag ska gå på yogan vid kvart över sju eller om jag ska chillidilla? Jag är inte värd chillidill men jag är opepp på yoga. Jag blir mest rastlös av yoga. Kännder inte alls ett inre lugn.. de är kanske därför man ska gå dit då.. för att lära sig menar jag.. 
ähh jag vet inte..
jag tror jag ska fortsätta facebooka lite. drömma mej bort till helgen igen kanske.
/Janneke

skolan är bäst

eller inte..
helt seriöst så verkar de som hela klassen är lite depp och opepp. Jag är iofs inte depp men jag är opepp på skolan. Vet inte riktigt vad jag skulle vilja göra istället men de vore ju gött att åka jorden runt. Är det någon som vill med?
Hanna lockade mej med en sista minuten till Malta för 2000 spänn. Hur nice vore inte det? Vamos a la playa.

Över till någonting annat. Vilken helg jag har haft. Så kul! Fredagen bestod av en löparrunda som gick rätt så bra trots håll. Sen va de sex party och efter de så vart de en spontan utgång på Olearys. Riktigt kulig kväll.

Lördagen va minst lika rolig då det dracks champagne inne på relaxen i simhallen och efter det vart de grillning. Asker va toppchef och gjorde ett toppenjobb. Riktigt god mat.
Sen va de förfest med allt som förfester brukar innehålla: vin, jordgubbar, bubbel, fniss, skratt, toa besök, chips, lek, "jag har aldrig", urspårning, dansning osv. Riktigt kul förfest, kanske årets bästa.

/Janneke

everyday im shuffling

20111001:tack det var FAS(FettAsStek)FETT./hanna

Radio Netherlands Worldwide

jag saknar The state We´re in lite faktiskt. Shit vilken kul kväll jag hade igår.. på tal om radio liksom.
/Janneke

RSS 2.0